• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po španělsku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po španělsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • cizrna
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks cibule
    • 200
      g hovězí maso
    • 100
      g slanina
    • masox
    • sůl
    • jelito
    • klobása 2 malé nebo jedna velká nožka klobásy typu čabajka

Postup přípravy receptu

1
Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4 díly. Jakmile je cizrna dostatečně měkká, jídlo je hotové. Nezahušťuje se.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s sýrem

Masový nákyp po španělsku s rajčaty s…

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

Meruňková cizrna

Meruňková cizrna

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tarari . | 27. 2. 2008 16:25

    Viděla jsem cizrnu, koupila ji a pak nevěděla co s ní.... Tenhle recept je skvělý a mým chlapům (masožroutům) moc chutnal. Proto dávám jedničku.

  • Marie | 25. 8. 2007 21:31

    Jelito se nedela z masa, ale Krve, krup, cibule a koreni...a ano ve Spanelsku jej maji taky, jen misto krup se pouziva ryze,

  • Jana Malá | 19. 6. 2007 21:46

    V Anglii se jelito jmenuje černý puding.

  • Máří | 19. 6. 2007 13:48

    To by mě taky zajímalo, jestli někde v zahraničí mají obdobu českého jelita? Jelito se dělá z méně kvalitního vařeného vepřového masa, škvarků nebo slaniny, vepřové krve, smažené cibule, vařených krup nebo osmažené housky a směsi koření (pepř, nové koření, muškát, tymián, majoránka,...) - každý řezník má svůj recept a krajové rozdíly jsou velké. Myslím, že jelito ovlivní konzistenci, barvu i chuť - ale masox ho spolehlivě nahradí;-)

  • klara pavlova | 19. 6. 2007 13:07

    Chorizo sezenu, ale co by se podobalo jelitu? Bydlim v AUS a nenapada me, kde to koupit. Jelito je takovy mekky(trochu patlavy), ze?Je to tam potreba kvuli te konzistenci?

  • Gabriela B | 27. 6. 2006 20:13

    Mňam. Podobný recept dělávala moje spolubydlící ze Španělska. Jako klobásu používala chorizo, ale to se asi v Čechách hůře (a nebo za rozumnou cenu) sežene. Hned zařazuji do oblíbených. Je to vynikající.

  • Tereza Jarčušková | 26. 6. 2006 12:51

    Krááááásny recept. Mrkvu vynechám, prípadne nahradím niečím iným, ale je to jednoduché a krásne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Maso & ryby & mořské plody Hovězí Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Hovězí Z luštěnin Uzeniny Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cizrna Hovězí maso Jelito Klobása Masox Mrkev Slanina Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mandarinkové řezy

Mandarinkové řezy

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem

Těstovinový salát se šunkou

Těstovinový salát se šunkou

Nejlepší horká čokoláda II. - méně sladká verze při nedostatku čokolády!

Nejlepší horká čokoláda II. - méně…

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Apple crumble

Apple crumble

Žampionové placičky (karbanátky)

Žampionové placičky (karbanátky)

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Rajčatové smoothie

Rajčatové smoothie

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

657
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…
144
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
53
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
26
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský
25
Francouzský dresing
Francouzský dresing

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Herečka Pavla Vitázková v upřímné zpovědi o vážné nemoci své dcery: Barunka byla na pokraji smrti, osvěta je nutnost!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

  • Recepty.cz
  • Cizrna po španělsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact