Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Květák s mletým masem po boloňsku
Cizrna na italský způsob
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!
Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....
Opravdu 500g protlaku?
Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)
přesně!!!
bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...
jak muze ve zdrave vyzive byt maso?
Hnus!
Kedlubnová polévka
Tatarský biftek
Bramborové krokety II.
Jahodová zmrzlina II.
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Koláč z jogurtů s drobenkou
Vajíčkový salát se salámem
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Špenátový salát s mozzarellou
Kořeněná rýže s tuňákem
Kokosky podle časopisu F.O.O.D.
Ořechy s krémem
Rafaelo kuličky
Rumové kuličky s kokosem
Florentýnky
Vosí hnízda III.
Klasický recept na polevu na perníčky
Nejlepší vaječný likér