Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Květák s mletým masem po boloňsku
Cizrna na italský způsob
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!
Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....
Opravdu 500g protlaku?
Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)
přesně!!!
bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...
jak muze ve zdrave vyzive byt maso?
Hnus!
Vaječná omeleta a la Brillat Savarin
Boubínské bramboráčky
Švýcarské fondue
Maminčina drožďová pomazánka
Jahelník mrkvový
Nastavovaná kaše
Pečený Pangasius
Jednoduché sýrové tyčinky
Rychlý sváteční perník s náplní - i…
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem