• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po boloňsku

autor: klubK2
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po boloňsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g cizrna
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g kuřecí maso
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks pórek
    • 500
      g rajský protlak
    • 3
      stroužek česnek
    • provensálské koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením.
2
Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou.
3
Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a protlak a necháme podusit.
4
Ochutíme česnekem, provensálským kořením a osolíme.
5
Vše smícháme s doměka uvařenou cizrnou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • FaFrNoK | 25. 9. 2017 22:50

    po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!

  • Filip | 11. 11. 2014 11:26

    Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....

  • fr | 21. 2. 2014 12:48

    Opravdu 500g protlaku?

  • Lucka | 8. 2. 2014 16:17

    Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)

  • Anonymous | 23. 9. 2013 15:59

    přesně!!!

  • D. | 23. 11. 2012 09:51

    bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...

  • Anonymous | 7. 11. 2012 20:56

    jak muze ve zdrave vyzive byt maso?

  • AV | 19. 5. 2012 16:29

    Hnus!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Luštěniny Drůbeží Z luštěnin Oběd Večeře Dietní Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Kuřecí maso Mrkev Pórek Provensálské koření Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bomba na letní vedra

Bomba na letní vedra

Černý kuba

Černý kuba

Kedlubnová krupicová polévka

Kedlubnová krupicová polévka

Limetkový cheesecake s borůvkami

Limetkový cheesecake s borůvkami

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Olomoucký "tatarák" - pomazánka

Jednoduché lečo z trouby

Jednoduché lečo z trouby

Bramborovo cuketová polévka - smetanová s koprem

Bramborovo cuketová polévka -…

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

20 minut
Těstoviny se sušenými rajčaty

Těstoviny se sušenými rajčaty

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Dušené hlávkové zelí
Dušené hlávkové zelí
26
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
26
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Gyros rýže s kuřecím…
21
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

Někdejší hvězda Novy Ivan Břešťák: Rok po svatbě mu zemřela manželka Klára (†30)!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Snaží se s vámi spojit andělé? Podle času poznáte, co vám chtějí říct

Další doporučené recepty:

Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na rajčatech
Cizrna na rajčatech
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem
Cizrna s kuřecím masem
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact