Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Květák s mletým masem po boloňsku
Cizrna na italský způsob
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!
Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....
Opravdu 500g protlaku?
Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)
přesně!!!
bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...
jak muze ve zdrave vyzive byt maso?
Hnus!
Tvarohový tunel plněný ovocem
Karamelovo-ořechové řezy
Zapečený květák III.
Česneková pomazánka - Ježek
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Sýrová pomazánka Eli
Pudinkové pokušení
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi