• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
Napište svůj komentář k receptu

Cizrna po boloňsku

autor: klubK2
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cizrna po boloňsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g cizrna
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g kuřecí maso
    • 3
      ks mrkev
    • 1
      ks pórek
    • 500
      g rajský protlak
    • 3
      stroužek česnek
    • provensálské koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Připravíme cizrnu dle návodu; pozor musí se máčet cca 10-12 hodin před vařením.
2
Na troše oleje zpěníme cibulku a přidáme na nudličky nakrájené (příp. mleté) maso. Maso necháme zatáhnout a podlijeme vodou.
3
Přidáme nakrájenou mrkev, pórek a protlak a necháme podusit.
4
Ochutíme česnekem, provensálským kořením a osolíme.
5
Vše smícháme s doměka uvařenou cizrnou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Těstoviny s tuňákem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Květák s mletým masem po boloňsku

Cizrna na italský způsob

Cizrna na italský způsob

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • FaFrNoK | 25. 9. 2017 22:50

    po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!

  • Filip | 11. 11. 2014 11:26

    Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....

  • fr | 21. 2. 2014 12:48

    Opravdu 500g protlaku?

  • Lucka | 8. 2. 2014 16:17

    Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)

  • Anonymous | 23. 9. 2013 15:59

    přesně!!!

  • D. | 23. 11. 2012 09:51

    bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...

  • Anonymous | 7. 11. 2012 20:56

    jak muze ve zdrave vyzive byt maso?

  • AV | 19. 5. 2012 16:29

    Hnus!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Luštěniny Cizrna Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Zelenina Luštěniny Drůbeží Z luštěnin Oběd Večeře Dietní Děti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Cizrna Kuřecí maso Mrkev Pórek Provensálské koření Rajský protlak Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Zbojnické kotlety

Zbojnické kotlety

Vepřová játra na smetaně

Vepřová játra na smetaně

Léčivý sirup z jitrocele

Léčivý sirup z jitrocele

Bulharský salát

Bulharský salát

Perník z domácí pekárny II.

Perník z domácí pekárny II.

Nastavovaná kaše

Nastavovaná kaše

Hlíva s přírodním masem - minutka

Hlíva s přírodním masem - minutka

Medovo-hořčičná marináda na kuře i lososa

Medovo-hořčičná marináda na kuře i…

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

205
Francouzská cibulačka
Francouzská cibulačka
159
Kapr v trojobale
Kapr v trojobale
115
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
65
Ricottový piškotový dortík (Ricotta poundcake)
Ricottový piškotový…
61
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

Tajemství Daniely Písařovicové: Měla moderovat Zrádce místo Kotka!

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na italský způsob III.
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na paprice se smetanou
Cizrna na rajčatech
Cizrna na rajčatech
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s artyčoky a rozmarýnem
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kapustou na víně
Cizrna s kuřecím masem
Cizrna s kuřecím masem
  • Recepty.cz
  • Cizrna po boloňsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact