Těstoviny s tuňákem po boloňsku
Květák s mletým masem po boloňsku
Cizrna na italský způsob
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
po boloňsku (Itálie) s provensálským kořením (Francie)... to musí býti mňamka!
Myslím, že je myšlený nezahuštěný protlak - prostě pasírovaná rajčata, teď to jdu vařit a s touhle myšlenkou to budu dělat....
Opravdu 500g protlaku?
Ňamka. Jednoduchý a dobrý. Doporučuju. 8-)
přesně!!!
bože, každý ví, že maso je důležitá složka stravy! Takže tato reakce je celkem mimo místu ...
jak muze ve zdrave vyzive byt maso?
Hnus!
Ovocný koláč III.
Pletýnky, uzly
Krůtí stehno trochu na divoko
Norský dresing na zeleninové saláty
Trubičky
Kokosové řezy - krémové s polevou
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Broskvová limonáda s melounem
Frittata s jarní cibulkou a hráškem
Citronovo-makový beránek
Klasický mazanec
Velikonoční jidáše
Pórková polévka s cizrnou
Pečené kuře s nádivkou
Andělský dort
Vaječná tlačenka
Velikonoční brownies