Do makrel uděláme několik malých, šikmých zářezů. Citrony pokrájíme na plátky. Do bříška každé makrely vložíme pár lístků máty, kolečka citronů, zakápneme olejem, osolíme a opepříme. Grilovací tácek vyložíme alobalem, na který položíme makrely a uzavřeme. Grilujeme 15 - 20 minut, pak ihned podáváme s čerstvým pečivem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
モンスター ヘッドホン レビュー
|2. 11. 2013 05:29
{The Secret|The Key {To|In order to|For you to|To help you|If you would like|To be able to totally|On the way to|When you need to}} master the moncler-market Is Quite Straightforward!
モンスター ヘッドホン レビュー http://www.oralyemek.com/%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC-inspiration-Japan-12/
イヤホン ヘッドホン
|2. 11. 2013 05:01
moncler {Now|Today|Lastly|Soon} Made available in Nippon as well as Romance language!
イヤホン ヘッドホン http://www.neocrest.com/%E3%83%A2%E3%83%B3%E3%82%B9%E3%82%BF%E3%83%BC%E3%82%A4%E3%83%A4%E3%83%9B%E3%83%B3-%E3%82%BF%E3%83%BC%E3%83%93%E3%83%B3-Japan-5/
Tomas
|28. 6. 2011 19:26
pouzivam nejruznejsi cerstve bylinky, citron a kousek masla, very best mackerel 8-)