Celé kuře dáme přes noc marinovat do citronové šťávy. Vyndáme a kuře zevnitř okořeníme a potřeme česnekem.Dáme na pekáč s osmahnutou slaninou a opečeme.Zalijeme šťávou z marinády a dáme péct do trouby. Po upečení kuře vyndáme z pekáče a šťávu smícháme se smetanou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Katka Maršálková
|4. 2. 2008 16:10
mia: citronů není vůbec hodně, dělám tohle kuře taky, akorát už nedávám nakonec smetanu, přelévám to jen tou vypečenou šťávou. Kuře je příjemně nakyslé a s rýží je to mňamka :o) a pěkně lehký oběd :o)
mia
|4. 2. 2008 10:16
tolik citronů?mě se až jazyk kroutí, není to mys kyselý?