Prsíčka nakrájíme na kostičky, osolíme, vložíme do misky. Vymačkáme citrony a zalejeme prsíčka tak, aby byly všechny potopené. Necháme v lednici odležet 1 hodinu, občas promícháme ! (aby se citronova štáva dostala do masa stejnoměrně). Pak si uděláme těstíčko, naložené maso v něm obalíme a smažíme. Podáváme s bramborovou kaší a okurkem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Simča Sládková
|16. 6. 2007 18:17
Také marinuji kuřecí maso v citr. šťávě, ale pak je osmahnu bez těstíčka a dám do mosky apékat, nakonec na něj dám půlku hrušky /možno i z kompotu) a plátek sýra a zapeču krátce pod grilem. Je to pochoutka..... Zkusím tento recept vložit pod názvem "Citrónové kuře s hruškou".
Lenka
|16. 6. 2007 14:11
...osviezujuce, mozno by vsak stacila 1/2hod. na namocenie masa,aby nebolo prilis kysele a aby malo malo len taky citronovy smrnc...
Alena
|1. 4. 2007 13:27
Tak jsem to dneska uvařila a bylo to naprosto výborné!!!:-) Přítelovi taky moc chutnalo, přestože na takové experimentování není zvyklý. Je to jednoduché a velmi chutné:-)
Jana
|22. 1. 2006 11:41
každý si ho může dovolit... fakt dobré...
Hana
|14. 10. 2005 13:23
rychlé, chutné a zase něco jiného, rychlovka ve všední den