Dnes jsem je pekla, a prijde mi tam moc tuku, tvary se cele "rozlezly",takze vizualni zazitek veskery žádný,ale jinak jsou výborné :-P
Přemýšlím,že bych toto cukroví vyzkoušela,ale nebude se 160 cukru, a poté ještě obalené moc sladké?? :-)
Mohu doporučit,moc dobré,zatím je křupavé,tak snad se rozleží.A když ne tak ho slepím krémem.
Miluju všechno citronové,tak to zkusím.Tam není vajíčko nebo žloutek?Opravdu?
Pekla jsem teď o víkendu. S těstem se výborně pracovalo, jen jsem dala místo másla Heru a po upečení obalovala ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Cukroví je moc dobré na chuť, opravdu osvěžující citrónová chuť, tak doufám, že do Vánoc změkne..
Přidala jsem ještě navíc sušenou sekanou citrónovou kůru, aby chuť byla výraznější.A bylo to dokonalé=)...doporučuju!
Stejné jsem už také pekla, jen trochu méně cukru, je moc dobré.
nezměklo to proto, že se do receptu dává máslo - to se vysuší, raději použijte Heru
Protože nerada vykrajuju cukroví, udělám si šišku a nakrájím na kousky, pak do těsta zabalím lískový oříšek nebo rozinky, kandované ovoce apod. a udělám kuličky, upeču a obalím v cukru.
Anonym , nemusíte mlieť, zlepte dve a dve tvary džemom alebo krémom a pekne vám to zmäkne.
Tohle cukroví jsem upekla už před 3! týdny a pořád se ještě nerozleželo,ba zdá se mi,že je čím dál tím tvrdší! Postupovala jsem dle předpisu,kde je asi chyba? Právě se rozhoduju,že to celé pomelu do kuliček...
Je to zajímavé cukroví, chutě se dost prolínají sladké a kyselé. Nevím jestli ho někdy budu dělat znova. S krémem bude asi lepší.
Citronové cukroví -- Dělám podobně těsto, upeču, plním ořechovým krémem a slepuji. Povrch natřu citronovou polevou, skvěle to chutná.