přiznám se, že jsem se z toho posral...
přiznám se, že jsem se z toho posral...
Naprostá kalamita...bedlivě jsem si jako kuchař hlídal dané ingredience a už při čtení receptu jsem se zarazil při 125 ml citronové št'ávy na daný poměr rýže...můj odhad byl trefný nebot' chut' rýže představovala spíše kyselinu citronovou nežli cokoliv jiného...styděl bych se to dát na stůl ...dovedu si "citronovou rýži "představit k pečenému masu,ale to jen pokud půjde o uzené se skořicí,a toho citronu tam budou dvě tři kapky na kopeček či pouze nastrouhaná kůra,a to v takovém poměru,aby se chutě daných ingrediencí vzájemně nerušily,ale se dopln'ovaly v jeden celek...opravdu netuším,co je na této směsici,kterou citronová št'áva úplně zabila osvěžujícího???Méně znamená někdy více,tak jak tomu je i v tomto případě...chutná li to Vám,tak Vás obdivuji...a to si bud'te naprosto jistá,že dokážu sníst vše,co má nějakou chut',ale Vaše rýže je nepoživatelná...dal jsem ochutnat několika lidem z porsonálu a setkal se jen s údivem kdo uvařil ten humus...
Moc dobré, rýže trochu jinak, osvěžující, báječná ke kari nebo k rybám.