Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lenka
|12. 4. 2015 18:22
Testo vubec neni tuhe, jak tu uvadi jeden komentar, je nadychane, polotekute pred pridanim snehu, se snehem jako perinka :-). Priprava super jednoducha, chut zatim nemohu komentovat. Polila jsem citronovou polevou jen tak trosicku cik cak, pres to cokoladou rovnez cik cak a ted nechavam par minut tuhnout. Ale ta vune po dome je neskutecna!! Tohle miluju <3
Delala jsem ji presne podle navodu a je takova hrozne hutna a tuha...ale chutove je dobra. Poradite mi, jak to priste zlepsit? Co pridat/ubrat? Diky! :-)
eva
|24. 3. 2012 12:48
Teď jsem dopekla a zároveň umyla 4 okna, bábovka vypadá skvěle. Pověsím záclony a hned si dám kafe a kusanec bábovečky, vypadá mňam, mňam :-)
Sice jsem tuto babovku nedelala, ale testo tohoto typu (vetsi pocet vajec, male mnozstvi mouky, pudinkovy prasek ...) se rado srazi, kdyz neni upeceno na 100%. Muze se zdat upeceno, pak babovku vytahnete z trouby a fiiiiii, potvora se zdrcne. ;-) Kolikrat se mi to stalo... :'(