Dělám zeleninové saláty a přidávam naklíčenou pšenici nepomletou je v tom nějaký rozdíl?
Kdo případně váháte, vyzkoušejte účinky po Vánocích :-)Pro labužníky doporučuji přidat pár kapek oleje z vlašských ořechů, nebo levnější z dýňových semínek.
Salát má na sobě i druhých již léta odzkoušen G.Malachov, guru ruské školy zdravé výživy. Pšenici použijte jakoukoliv, která klíčí (např. špalda mi klíčit nechce, resp. velmi málo).Jinak salát lze připravit i bez pšenice, v jeho odlehčené verzi => čisticí účinek zůstává, pouze není tak sytý.
Pšenici koupíte v prodejně zdravé výživy.
Chtěla bych vyzkoušet tento recept, ale nevím, kde seženu pšenici, abych jí mohla dát naklíčit. Děkuju za radu.
Škoda, že tu není ještě žádný komentář. Chtěla bych vědět jestli to již někdo vyzkoušel a jestli to má opravdu čistící účinky. Taky by mě zajímalo, kde seženu pšenici?