Na pánvi rozpálíme 4 lžíce olivového oleje a zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky. Až bude maso orestované osolíme, opepříme a přidáme česnek nákrájený na plátky. Podlijeme sojovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli a bohatě zastříkneme kečupem. Přidáme zakysanou smetanu (nemusí být).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Naomi vantio
|6. 1. 2011 10:36
A pani aleno, sice kecup je dobry na ochuceny par veci neni to zdrave a jsou to hnusne zvadle rajcata soupnute do sklenky.... To uz radsi cerstva rajcata,
Nv
|6. 1. 2011 10:33
No, prosim co je na tom cinskeho....?? Kecup,smetana :-$ :-$ :-$
Vilemina Vilhelmová
|18. 7. 2009 20:25
Mimochodem - podle koho-čeho!!! Zas se určitě ozve Di...
Veronika Nogová
|18. 7. 2009 11:29
No, hlavně, že je hned pod prostorem pro komentáře upozornění, že komentář nemá řešit původ ani název receptu.Proti gustu žáden dišputát a určitě se najdou tací, kterým to zachutná nebo to bude připadat čínsky.
Amy -
|18. 7. 2009 08:40
Marně bádám, co je na tomto jídle čínského. Že by kečup a smetana?
Tereza Turková
|17. 7. 2009 13:43
Díky za upozornění, to mi uteklo, pardon.
Jana Řezníčková
|17. 7. 2009 12:24
Čínský pokrm podle... koho co - MĚ......
alena benesova
|17. 7. 2009 09:55
kečup je taky dobrý základ skvělých obědů
Simona Rubešová
|17. 7. 2009 09:54
máte pravdu, paní Vilmo, nemohu se zbavit dojmu, že všechno se sojovkou a česnekem chutná stejně
Vilemina Vilhelmová
|17. 7. 2009 09:53
ááá, máme tu další ze zdravých pokrmů!
niobe nightingale
|16. 7. 2009 20:37
Jéjej, tak přesně stejný jídlo jsem tu nedávno našla a vyzkoušela... akorát si už nepamatuju, co to přesně má za název, ale už je to tu víckrát.