koření
na čínu (může být jakékoliv - používám Nasi goreng)
čínské nudle
ke smažení
Postup přípravy receptu
1
Orestujeme kuřecí maso a dáme vařit vodu na čínské nudle. K masu přidáme zeleninu, okořeníme a ochutíme sojovkou a worchestrovkou a provaříme, až je zelenina měkká. Do vařící se osolené vody přidáme nudle a vaříme dle pokynů na obalu (většinou tak 3-5 min) a poté scedíme.
2
Rozehřejeme na pánvičce olej a přidáme nudle - ochutíme sojovkou a trochou koření a krátce orestujeme dozlatova. Nakonec obojí promícháme a podáváme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
stepanka
|2. 12. 2012 16:19
všude je nemaj, byla jsem ve dvou kramech a meli jen instantni tak se nesmej blbečku
Thomas
|8. 6. 2012 15:01
Dají se koupit vsude
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Lucik
|24. 2. 2011 12:45
Díky za bezva recept. Doma jsme si všichni moc pochutnali ;-)
Martina Vašková
|6. 3. 2006 11:50
maji je temer v kazde vetsi samoobsluze, kupuju je bud v Kauflandu nebo Globusu (v podstate jsou podobne jako ty na cinskou polevku, akorat tyhle jsou urcene primo na smazeni - jsou chutnejsi, ale daji se pouzit i ty obycejne na vareni)