Na pánvi osmahneme maso, přidáme zeleninu a žampióny a zakapeme sojovou omáčkou, přidáme asi 4 lžíce vody a necháme chvilku dusit. Mezitím uvaříme nudle, scedíme a přidáme k masu se zeleninou a žampióny, celou směs ještě chvilku osmahneme a zakapeme ještě jednou podle chuti sojovou omáčkou.
Rychlé, snadné, chutné jídlo. Pro zpestření jsem přidal ještě lžičkou chilli omáčky, aby to mělo jemný pálivý "ocásek". Recept doporučuji pro toho, kdo nemá zrovna čas na náročné kulinářské výkony.
slečna Klára
|5. 6. 2014 17:17
Čínskou zeleninu (balenou a mraženou) jsem si přidala do rýže a myslela jsem, že ji v sobě dlouho neudržím :-$ . Ještě teď, když si vzpomenu na chuť se mi dělá nevolno :-X :-$ .FUJ!!!!!
P.S.:Čínská zelenina je výborná, ale musí být čerstvá 8-) .
Vypadá to moc dobře,jdu to vyzkoušet. Nudle s kuřecím a zeleninou to jáááá můůůůžu :-\
Adam
|3. 12. 2010 14:23
Perfektní jednoduchý recept. Místo zeleniny jsem dal na hrubo nakrájenou cibuli, nakrájenou půlku čínského zelí, zalil vodou tak, že byla celá směs pod vodou. Nechal vydusit a pak jsem přidal nudle. Luxusní pochutnání. Akorát to trvá trochu déle. 8-)
michaela salayova
|24. 10. 2009 15:07
vyskousim to ale vypadato vyborne
DAVID
|10. 1. 2008 12:50
JSOU MOC DOBRY, ALE S TROCHOU CITRONKY A TROCHOU VINA JSOU JESTE LEPSI
Dělala jsem tento recept už po třeti a je opravdu vyborny.
Anonym
|25. 10. 2006 16:41
Ahoj, nevím, jak to tady funguje, ale doufám, že mi poradíte. Mám taky problém s pečením čínských nudlí - konkrétně mám na mysli rýžové. Uvařím je taky tři minutky, scedím, propláchnu studenou vodou, ale na pánvičce (pořádně rozpálené) se mi taky neosmahnou a navíc se zpečou. Můžete mi poradit? Děkuji
caribou
|28. 8. 2006 14:32
Tak jsem je dělala znova, byly lepší, osmahly se, už je to v pořádku :-) přidala jsem buráky - SUPER !!!
caribou
|25. 8. 2006 19:33
Já jsem měla před týdnem na OAMF Trutnov poprvé v životě čísnké nudle a luxus. Tak jsem to dneska zkusila taky. Jen nudle, kuřecí maso na malililičké kostičky, mrkev a mistička čínské směsi. Povařila jsem tři minutky nudle a potom přidala na pánvičku se směsí, ale nudle se mi vůbec neosmahly (( Nevím proč... přesto to bylo super jídlo, no, ale nudle nebyly osmažené.
renata pohurska
|15. 4. 2006 08:19
dnes budu pripravovat toto jidlo k obedu dam vedet, jak jsme dopadli. vypada to fantasticky a jednoduse.
Venca
|23. 3. 2006 03:55
Jednoznačně nejlepší jsou nudle společnosti LCT, zkoušel jsem všechny možné ale tohle je vítěz www.cinskenudle.cz
Tam
|9. 2. 2006 17:06
Prosím nevíte ,jake jsou nejlepší čínské nudle?
Petra
|8. 2. 2006 15:55
Jeste jsem to trochu zakapala citronem.Jinak je to dobré
Jana
|24. 1. 2006 10:53
Já je dělám také moc ráda,jen je ke konci ještě trošku přisladím..
Lukáš
|5. 1. 2006 21:30
Ja je dělám právě teď,chutnají nejlépe,jsou zdravé a k tomu?jak už je zminěno, jsou taktéž levné....
Kačka
|5. 1. 2006 16:42
vypadá to dobře, já dělám nudle jen se zeleninou (přibližně stejné množství zelí, pórku a mrkve - nastrouhat či nakrájet najemno a vysmažovat na trošičce tuku, stále míchat a mezitím si nechám pár minut nabobtnat :-) čínské nudle a scezené je přidám k zelenině, dochucuju už jen vegetou.
Klari
|12. 12. 2005 18:12
určitě je zkusím.vypadají dost dobře...
Dagmar Holubcová
|11. 7. 2005 16:12
U nás je tohle jídlo taky oblíbené, ingredience lze ubrat a přidat podle chuti, už jsem to dělala i bez masa a taky jsme si šmakovali. S tím červeným vínem to je dobrý tip, určitě vyzkouším.
HANKA LINHART
|3. 7. 2005 10:13
Je to fantasticke,nechapu proc to jeste nikdo nezkusil.Netrva to dlouho,je to levne,vsichni co znam,tak si to pochvalovali,a celkem bych to vsem vrele doporucila.Je to i tak nejak dietni. HANKA. --AUSTRALIA.--
HANKA LINHART
|16. 6. 2005 03:48
Cinske nudle jde take udelat s OYSTER SAUCE.Je to vynikajici.Potrebujete:600gr Hokkien noodles[cinske predvarene nudle] 1cervenou kapii,1 zelenou kapii,6 vrsku[zelenych shalotky] 2-3 lzice oyster sauce.[kdo ma rad jidlo pikantnejsi,tak si muze dat vice] 3 stredne velke mrkve,2 sklenky vody,sul olej pepr. POSTUP:Na trosce oleje zpenime na vetsim struhadle nakrajenou mrkev,[na nudlicky]Pridame nudle,vodu a nechame projit varem,jenom,aby se nudle oddelili od sebe.Potom dat oyster sauce,na kosticky nakrajenou kapii,sul pepr a na konec shalotku.[ze sikma nakrajenou]Podavame s kuretem. Dobrou chut. HANKA-AUSTRALIA.