Vejce rozmícháme, osolíme a nalejeme na rozpálenou pánev na trochu oleje. Uděláme klasickou omeletu a když je hotová, roztrháme ji vařečkou v pánvi na kousky a přidáme na osminky nakrájená rajčata. Společně smažíme, dokud rajčata nezměknout.
2
Můžeme dochutit sojovou omáčkou. Množství je orientační, ale pokud dělím ze dvou dávek, tak nadvakrát. Číňani používaji vaječný svítek i do různých salatů. My si oblíbíli tuhle úpravu jako přílohu k pikantnějším pokrmům nebo i jako samostatnou večeři s bagetou.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lida Barotova
|2. 10. 2007 13:40
Je to dobre a rychle jidlo. Zda se to jako divna kombinace, ale fakt je to dobre. Jen jeste zkuste pridat cesnek nakrajeny na platky - predtim nez pridate rajcata.