Omyjeme a na proužky nakrájíme krutí prsa. Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na kolečka a dáme do misky spolu s grilovacím kořením a nakrájeným masem a zalejeme trochou olivového oleje. Necháme chvíli naložené a připravíme si papriku. Omyjeme, vykrojíme vnitřek a nakrájíme ji na proužky. Do rozpáleného oleje dáme směs masa a orestujeme. Po chvíli přidáme žampióny a papriku. Přikryjeme a dusíme maso do měkka. Paprika a žampióny musí zůstat křupavé. Podle chutě můžeme ještě dokořenit pepřem a solí.
KATKA Nemcova, kari a pálivá paprika v korení na čínu??? Čína nepoužíva tieto korenia. Odporuje to feng šuej.
Kari je indické korenie, pálivá paprika maďarské.
Zdroj: https://www.recepty.cz/kuchari/beru-na-vedomi?backUrl=cf7ex
Lucie
|7. 7. 2011 11:11
My nebydlíme blízko nějakého hypermarketu a koření doma máme. Sežene se snad v každém (i maličkatém) obchodě ;).
Pata
|7. 3. 2008 12:57
Mnam, toto jedlo som uz robila 3 krat a stale sa ho neviem dojest. Je to naozaj super :)
KATKA Nemcova
|20. 10. 2007 10:20
Ted momentalne nemam sacek s korenim na cinu, tak nemohu dopsat jeho slozeni...Ale urcite tam bude trochu palive papriky, pepr, sul, sladka paprika, kari? No asoi co kdo doma najde...;-)
Patrick Schmitt
|5. 10. 2007 23:13
Jsou obchody, kde se dá bez problémů koupit koření na čínu, ovšem ne každý musí mít to štěstí bydlet blízko nejakého hypermarketu jako Vy a já a proto bych doporučil to trošku rozvést. ;-)