Maso nakrájíme na nudličky. Česnek najemno nasekáme, přidáme zázvor, sójovou omáčku, cayenský pepř a lžíci oleje. Marinádou přelijeme maso a necháme odležet.
2
Slijeme chřest nakrájíme ho na kousky. Mrkve a cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahenme maso, vyjmeme z pánve, přilijeme lžíci oleje, přisypeme zeleninu a 4 minuty dusíme.
3
Přidáme zpět maso, promícháme a smažíme ještě minutu. Pokrm není nutné solit, pro chuť můžeme přidat špetku vegety.
Nie je za čo, rado sa stalo. PS. Gratulujem k zlatu. Zora
ivana anavia
|20. 5. 2010 22:13
děkuji za odpověd
Zora Manasová
|15. 5. 2010 22:44
Určite sa dá použiť čerstá špargľa, biela alebo zelená. 4 minúty jej ale nestačia, takže buď najskôr uvariť, alebo dusiť dlhšie. Skúste sa pozrieť tu http://www.asparagus.sk/pages/spargla.html.
ivana anavia
|15. 5. 2010 22:09
zeptám se možná hloupě ale nikdy jsem s chřestem nevařila. Dal by se použít čerstý bílí chřest? Pokud ano povařit dopředu nebo syrový?
Tomáš Matoušek
|28. 4. 2010 18:02
Recept jsem objevil náhodou, ale kombinací chutí je užasná a vůně mmm. Zkrátka bomba.