• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čína z vepřového masa s chřestem
Napište svůj komentář k receptu

Čína z vepřového masa s chřestem

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína z vepřového masa s chřestem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřová plec
    • 1
      stroužek česnek
    • zázvor strouhaný
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      špetka cayenský pepř
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 250
      g chřest Nakládaného
    • 4
      ks mrkev
    • 1
      svazek naťové cibulky
    • pepř mletý
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky. Česnek najemno nasekáme, přidáme zázvor, sójovou omáčku, cayenský pepř a lžíci oleje. Marinádou přelijeme maso a necháme odležet.
2
Slijeme chřest nakrájíme ho na kousky. Mrkve a cibuli nakrájíme na slabá kolečka. Na rozehřátém oleji za stálého míchání osmahenme maso, vyjmeme z pánve, přilijeme lžíci oleje, přisypeme zeleninu a 4 minuty dusíme.
3
Přidáme zpět maso, promícháme a smažíme ještě minutu. Pokrm není nutné solit, pro chuť můžeme přidat špetku vegety.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Roláda z vepřového masa

Soté z vepřového masa

Soté z vepřového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • DiLa | 14. 5. 2014 21:45

    Výborné, moc chutnalo.

  • Ondřej | 13. 5. 2011 13:23

    výborné

  • Zora Manasová | 23. 5. 2010 23:27

    Nie je za čo, rado sa stalo. PS. Gratulujem k zlatu. Zora

  • ivana anavia | 20. 5. 2010 22:13

    děkuji za odpověd

  • Zora Manasová | 15. 5. 2010 22:44

    Určite sa dá použiť čerstá špargľa, biela alebo zelená. 4 minúty jej ale nestačia, takže buď najskôr uvariť, alebo dusiť dlhšie. Skúste sa pozrieť tu http://www.asparagus.sk/pages/spargla.html.

  • ivana anavia | 15. 5. 2010 22:09

    zeptám se možná hloupě ale nikdy jsem s chřestem nevařila. Dal by se použít čerstý bílí chřest? Pokud ano povařit dopředu nebo syrový?

  • Tomáš Matoušek | 28. 4. 2010 18:02

    Recept jsem objevil náhodou, ale kombinací chutí je užasná a vůně mmm. Zkrátka bomba.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cayenský pepř Česnek Chřest Mrkev Naťové cibulky Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Vepřová plec Zázvor
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rýžový nákyp s brokolicí

Rýžový nákyp s brokolicí

Tuňáková pomazánka light

Tuňáková pomazánka light

Pikantule

Pikantule

Salámová Pizza z listového těsta

Salámová Pizza z listového těsta

Kořeněné škubánky-opečenky

Kořeněné škubánky-opečenky

Světlý piškotový korpus

Světlý piškotový korpus

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Hrnková buchta s kokosem a polevou

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)

Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…

Doporučujeme

20 minut
Těstovinový salát s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem

Těstovinový salát s pečenou zeleninou…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

125
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
112
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
73
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…
71
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
62
Čočkové ragú
Čočkové ragú

Zajímavé články

Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými uspějete i u dětí
Rychlé obědy či večeře: 10 receptů, se kterými…
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně Zdeňky Mazúrové: 5 receptů, které chutnají naprosto skvěle
Letní dobroty podle královny bezlepkové kuchyně…
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar lahodnými knedlíčky, nočky nebo svítkem
Zavářky do polévky: Vymazlete svůj vývar…
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic snazšího, když chcete pohostit rodinu nebo návštěvu
Šneky z listového těsta 12x jinak: Není nic…
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho připravit za tepla i za studena
Domácí bezový sirup: Podrobný návod, jak ho…
AHA.cz Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Nemocný Václav Neckář (81) na všechno sám: Opustil ho bratr Jan!

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Drsná reality show Farma se vrací po 13 letech: Soutěžící budou žít jako za časů předků!

Ženy.cz Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Festival ABC 2025: Víkend plný nezapomenutelných zážitků

Blesk.cz Koťák prohrál drsnou sázku a má Mikýřem navždy poznamenaný zadek!

Koťák prohrál drsnou sázku a má Mikýřem navždy poznamenaný zadek!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

Nejhorší řidiči horoskopu: Komu řízení opravdu nejde?

  • Recepty.cz
  • Čína z vepřového masa s chřestem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact