• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
Napište svůj komentář k receptu

Čína z párků

autor: Marcela 1
0.0
moje hodnoceni
2.3
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína z párků
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks párky
    • 1
      ks cibule velká
    • 10
      g solamyl (bramborový škrob)
    • 100
      g žampiony
    • 1
      ks bílé zelí malá hlávka
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 1
      lžička hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • tuk

Postup přípravy receptu

1
Párky a cibuli nakrájíme na kolečka, obalíme v solamylu a opečeme na tuku. Pak přidáme nakrájené žampiony a zelí. Podlijeme maličko vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, hořčicí a kečupem.
2
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Valentýnská srdíčka z párků

Valentýnská srdíčka z párků

Salát z jemných párků

Salát z jemných párků

Kachní prsa ala čína

Kachní prsa ala čína

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hnus | 7. 2. 2016 20:08

    Fuj to je hnus. Zerte jako lidi a ne jako prasata.

  • sisi | 3. 5. 2014 13:11

    Pani Kveto, parky jsou sup sup, takze autor urcite myslel zeli a zampiony.

  • Ivča | 14. 2. 2014 23:38

    :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • Pepa | 14. 2. 2014 23:33

    á máme tady další hnus ..kdo takhle doma vaří je prase ..nic víc

  • Květa | 13. 2. 2014 21:25

    Prosím o radu, co má změknout? Ty párky? Nějak se mi to nezdá :-\

  • martaska | 11. 2. 2014 19:01

    musí být ten solamyl?

  • H | 10. 8. 2013 10:02

    ;-) :-D :-D :-D

  • nečetl jsem, nebudu číst | 20. 7. 2013 22:11

    a moc se přimlovám za vymazáni. Na serveru o vaření nemá GodhajPao co dělat. Pro všechny příznivce kečupové polévky a podobných hnusů doporučuju mimi bazar a další media :-X :-S

  • Iva | 21. 10. 2012 16:10

    Doufám,že vám za tyhle řeči zablokují přístup,vy Ynteligente.A upřímně pochybuji,že pochopíte zo,co jsem tím inteligentem chtěla říct.

  • Kateřina Pátková | 21. 10. 2012 15:02

    Vypadá to zajímavě :-\ ,při první příležitosti odzkouším ;-)

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:35

    Fuj to jsi asi nikdy nejedla nic lepšího než konzervy :-(

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:34

    To jídlo patří vzít a celý ho vyhodit do koše. Dělá se mi z toho zle. Jíte hůř než zvířata....

  • Jyrka Babica | 21. 10. 2012 11:33

    Tohle vymyslí jedině český prase. Hnus hořčice a kečep do číny. Proboha co to vaří za negramota. Fuj!

  • PetraV | 5. 4. 2012 11:55

    Čína ano , ale ne to "COSI" na těchto fotkách :-$

  • Jirka Babica | 16. 11. 2011 14:06

    Fujtajbl to je blaf...jako s kečupem se dá sníst prej všechno ale co je moc to je moc :-$

  • Michaela Linhartová | 29. 10. 2009 16:49

    Mě to přišlo bez chuti, tak jsem tam dala Orientální koření. A je to dobrý a rychlý.

  • miroslav deak | 28. 9. 2008 18:33

    Rychlé a hlavně vynikající.

  • Zuzana Hánová | 2. 2. 2008 18:07

    čína je výborná

  • Věra z Dc | 23. 8. 2007 10:41

    Jednoduché, Rychlé, Dobré a levné no prostě JRDL :-) doporučuji a dávám 1

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Párky Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Tuk Žampiony
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Kachna plněná brambory

Kachna plněná brambory

Housky

Housky

Bábovka šlehačka

Bábovka šlehačka

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Donuty

Donuty

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Americký dýňový koláč

Americký dýňový koláč

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

60 minut
Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

75
Krémová houbová polévka
Krémová houbová polévka
71
Jemná kuřecí polévka
Jemná kuřecí polévka
69
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
50
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
43
Křupavý jarní salát
Křupavý jarní salát

Zajímavé články

Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

Divoký večírek ČT: Trojan s pivem v každé ruce, Dvořák s blondýnou i něžnosti Čermáka

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Neuvěřitelné – tahle holčička se narodila přeložená napůl!

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Další doporučené recepty:

Čína se zeleninou
Čína se zeleninou
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína z kapra
Čína z kapra
Čína z uzeného masa
Čína z uzeného masa
Čína z vepřového masa
Čína z vepřového masa
Číňan na houbách
Číňan na houbách
  • Recepty.cz
  • Čína z párků
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact