Párky a cibuli nakrájíme na kolečka, obalíme v solamylu a opečeme na tuku. Pak přidáme nakrájené žampiony a zelí. Podlijeme maličko vodou a dusíme doměkka. Nakonec dochutíme sojovou omáčkou, hořčicí a kečupem.
á máme tady další hnus
..kdo takhle doma vaří je prase ..nic víc
Květa
|13. 2. 2014 21:25
Prosím o radu, co má změknout? Ty párky? Nějak se mi to nezdá :-\
martaska
|11. 2. 2014 19:01
musí být ten solamyl?
H
|10. 8. 2013 10:02
;-)
:-D :-D :-D
nečetl jsem, nebudu číst
|20. 7. 2013 22:11
a moc se přimlovám za vymazáni. Na serveru o vaření nemá GodhajPao co dělat. Pro všechny příznivce kečupové polévky a podobných hnusů doporučuju mimi bazar a další media :-X :-S
Iva
|21. 10. 2012 16:10
Doufám,že vám za tyhle řeči zablokují přístup,vy Ynteligente.A upřímně pochybuji,že pochopíte zo,co jsem tím inteligentem chtěla říct.