Filety z kapra nakrájejte na nudličky. Ze škrobu, vejce, soli a koření vytvořte marinádu, kterou dochutíte např. česnekem, sójovou omáčkou i dalším kořením. Do marinády vmíchejte kousky kapřího masa a nechte chvilku odstát.
2
Nakrájejte mrkev, cibuli a pórek. Na rozpáleném oleji opékejte kousky ryby, dokud jsou patrné syrové části. Poté přidejte zeleninu - první mrkev, která je nejtvrdší, pak cibuli a pórek. Krátce vše osmahněte. Číňané si na dohotovení pokrmu připravují zahušťovací a ochucovaní zálivku. Smíchejte proto víno a sójovou omáčku, můžete přidat i trošičku škrobové moučky a vše pak vlijte do pánve. Promíchejte a kratičce zaduste a čína z kapra je hotová.
3
Tradiční přílohou můžou být rýžové nudle nebo rýže.