g
jidášovo ucho
houba je loužená v horké vodě cca 10min
Postup přípravy receptu
1
Marinované maso (stačí 15 min) osmahneme na olivovém oleji. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Poté osmažíme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a ochucenou kapkou sojové omáčky, solí a pepřem. Hotovou přidáme k masu.
Podle mě do receptu rozhodně patří napsat v čem se maso marinuje, odkaz na Google je úplně zcestný...nebo třeba "jemně ochucené jidášovo ucho" - ochucené čím? Recept úplně na prd!!!
VB
|6. 10. 2013 12:43
Marinovat je vlastně nechat naložit, tedy maso dáte do misky, přidáte koření a olej a dáte odležet, někdy na pár minut (kuřecí) někdy přes noc ( vepřové na gril). Pokud dáváte marinovat na delší dobu, nesolte, pustilo by Vám to šťávu a maso by mohlo být tvrdé.
Jinakzde jsou rady od pana Googla, můžete si vybrat.
https://www.google.cz/search?q=co+je+marinov%C3%A1n%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=pT5RUoyEE8LWswby54HQAQ