RADA: Tipy na grilování
Podle mě do receptu rozhodně patří napsat v čem se maso marinuje, odkaz na Google je úplně zcestný...nebo třeba "jemně ochucené jidášovo ucho" - ochucené čím? Recept úplně na prd!!!
Marinovat je vlastně nechat naložit, tedy maso dáte do misky, přidáte koření a olej a dáte odležet, někdy na pár minut (kuřecí) někdy přes noc ( vepřové na gril). Pokud dáváte marinovat na delší dobu, nesolte, pustilo by Vám to šťávu a maso by mohlo být tvrdé. Jinakzde jsou rady od pana Googla, můžete si vybrat. :) https://www.google.cz/search?q=co+je+marinov%C3%A1n%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=pT5RUoyEE8LWswby54HQAQ