• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čína v pánvi wok
Napište svůj komentář k receptu

Čína v pánvi wok

autor: Jana Vovsová
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 13
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 1
      ks mrkev
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • grilovací koření
    • 150
      g jidášovo ucho houba je loužená v horké vodě cca 10min

Postup přípravy receptu

1
Marinované maso (stačí 15 min) osmahneme na olivovém oleji. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Poté osmažíme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a ochucenou kapkou sojové omáčky, solí a pepřem. Hotovou přidáme k masu.

RADA: Jak nakrájet cibuli? Koukněte na video!

2
Dále restujeme zvlášť každý druh zeleniny (paprika, mrkev), které také dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
3
Nakonec orestujeme jemně ochucené jidášovo ucho. Ingredience smícháme a necháme prohřát.

RADA: Tipy na grilování

4
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína se zeleninou

Čína se zeleninou

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Čínské taštičky štěstí s malinovým sorbetem

Čínské taštičky štěstí s malinovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • momik
    momik | 17. 5. 2014 18:40

    Podle mě do receptu rozhodně patří napsat v čem se maso marinuje, odkaz na Google je úplně zcestný...nebo třeba "jemně ochucené jidášovo ucho" - ochucené čím? Recept úplně na prd!!!

  • VB | 6. 10. 2013 12:43

    Marinovat je vlastně nechat naložit, tedy maso dáte do misky, přidáte koření a olej a dáte odležet, někdy na pár minut (kuřecí) někdy přes noc ( vepřové na gril). Pokud dáváte marinovat na delší dobu, nesolte, pustilo by Vám to šťávu a maso by mohlo být tvrdé. Jinakzde jsou rady od pana Googla, můžete si vybrat. :) https://www.google.cz/search?q=co+je+marinov%C3%A1n%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=pT5RUoyEE8LWswby54HQAQ

  • zuzkan | 14. 10. 2012 22:09

    co prosím znamená marinované maso? jak ho mám marinovat? děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Smažení Dietní Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Grilovací koření Jidášovo ucho Kuřecí prsa Mrkev Olivový olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Prezidentský beránek

Prezidentský beránek

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Smetanové kuřecí kousky s rýží

Medové řezy ze 4 placek

Medové řezy ze 4 placek

Věnečky

Věnečky

Sýrové kuličky-smažené

Sýrové kuličky-smažené

Bramborová frittata

Bramborová frittata

Gratinované brambory (nejen) se špenátem

Gratinované brambory (nejen) se…

Hovězí na kari s česnekem

Hovězí na kari s česnekem

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

261
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
73
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
72
Klasické lečo
Klasické lečo
70
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
69
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

Vegas party v odstínech rudé: Souboj dekoltů Vémolové a Dragounové a hvězda reality show v plavkách!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá
Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá
Čína s vepřovým
Čína s vepřovým
Čína se zeleninou
Čína se zeleninou
Čína z kapra
Čína z kapra
Čína z párků
Čína z párků
Čína z uzeného masa
Čína z uzeného masa
  • Recepty.cz
  • Čína v pánvi wok
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact