• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Čína v pánvi wok
Napište svůj komentář k receptu

Čína v pánvi wok

autor: Jana Vovsová
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 14
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
Čína v pánvi wok
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • sůl
    • 1
      ks mrkev
    • 3
      lžíce olivový olej
    • 3
      ks kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 2
      lžička sojová omáčka
    • grilovací koření
    • 150
      g jidášovo ucho houba je loužená v horké vodě cca 10min

Postup přípravy receptu

1
Marinované maso (stačí 15 min) osmahneme na olivovém oleji. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Poté osmažíme cibuli, nakrájenou na tenké proužky a ochucenou kapkou sojové omáčky, solí a pepřem. Hotovou přidáme k masu.

RADA: Jak nakrájet cibuli? Koukněte na video!

2
Dále restujeme zvlášť každý druh zeleniny (paprika, mrkev), které také dochutíme sojovou omáčkou, solí a pepřem.
3
Nakonec orestujeme jemně ochucené jidášovo ucho. Ingredience smícháme a necháme prohřát.

RADA: Tipy na grilování

4
Podáváme s rýží.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína se zeleninou

Čína se zeleninou

Kuře po sečuánsku

Kuře po sečuánsku

Čínské taštičky štěstí s malinovým sorbetem

Čínské taštičky štěstí s malinovým…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • momik
    momik | 17. 5. 2014 18:40

    Podle mě do receptu rozhodně patří napsat v čem se maso marinuje, odkaz na Google je úplně zcestný...nebo třeba "jemně ochucené jidášovo ucho" - ochucené čím? Recept úplně na prd!!!

  • VB | 6. 10. 2013 12:43

    Marinovat je vlastně nechat naložit, tedy maso dáte do misky, přidáte koření a olej a dáte odležet, někdy na pár minut (kuřecí) někdy přes noc ( vepřové na gril). Pokud dáváte marinovat na delší dobu, nesolte, pustilo by Vám to šťávu a maso by mohlo být tvrdé. Jinakzde jsou rady od pana Googla, můžete si vybrat. :) https://www.google.cz/search?q=co+je+marinov%C3%A1n%C3%AD&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:cs:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=pT5RUoyEE8LWswby54HQAQ

  • zuzkan | 14. 10. 2012 22:09

    co prosím znamená marinované maso? jak ho mám marinovat? děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Smažení Dietní Slovensko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Cibule Grilovací koření Jidášovo ucho Kuřecí prsa Mrkev Olivový olej Pepř mletý Sojová omáčka Sůl

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nudlová polévka s mrkví

Nudlová polévka s mrkví

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové noky - příloha ke gulášům

Bramborové krokety II.

Bramborové krokety II.

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Lasagne á la kamarádka Terka

Lasagne á la kamarádka Terka

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Tvarohový koláč s třešněmi II.

Jednoduché sýrové chuťovky (slané cukroví)

Jednoduché sýrové chuťovky (slané…

Lembas (Elfí chléb)

Lembas (Elfí chléb)

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

68
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
51
Dýňová tortila
Dýňová tortila
27
TZATZIKI - originální řecký recept
TZATZIKI - originální…
25
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
21
Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Opálená pokožka bezpečně a chytře. Jak na to?

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Barťáka milovaly i zahraniční celebrity. Prohlédněte si 10 fotek, které to dokazují

Ženy.cz Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Jak zvládnout nezávaznou konverzaci? Small talk láme ledy

Blesk.cz ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

ONLINE: Hvězdy se slétají na slavný festival: Vary jdou do varu! Bartoškův syn úřaduje před Puppem

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Další doporučené recepty:

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá
Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá
Čína s vepřovým
Čína s vepřovým
Čína se zeleninou
Čína se zeleninou
Čína z kapra
Čína z kapra
Čína z párků
Čína z párků
Čína z uzeného masa
Čína z uzeného masa
  • Recepty.cz
  • Čína v pánvi wok
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact