Sóju vaříme v osolené vodě 15 - 20 minut. Poté vyndáme a nakrájíme na kostičky, HODNĚ okořeníme. Na oleji orestujeme nakrájenou zeleninu, přidáme sóju. Polijeme protlakem nebo kečupem,sójovkou a zase hodně okořeníme. Chvilku vaříme na pánviččce. Podáváme s chlebem nebo špagetami.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Zora Manasová
|16. 11. 2009 18:36
Ten masox patrí určite do vody pri varení. A treba tam dať aj korenie, ktoré použijeme aj v recepte, lebo len pri varení a nabobtnávaní prijme mäso chuť korenín. Ale v tom prípade naozaj netreba koreniť hodne, stači přiměřeně, ako hovorili už klasici. Sójové mäso je výborné a zdravé, ak sa správne a dobre urobí. Ja naň nedám dopustiť, a naučila som aj rodinu. Ale kupujem len značku Bonavita.
Jarka O.
|16. 11. 2009 12:15
Bylo by to chutnější, maso natáhne masoxovou příchuť. Jen mám poznámku: když to tak moc okořením, moje zažívání bude přetížené množstvím koření a bude mu srdečně fuk, že jsem vařila původně zdravou sóju. Tohle není moc dobrý recept.
marie nezlakova
|15. 11. 2009 19:36
Co s tím masoxem?Nemělo by se vařit sojové maso v masoxovém vývaru?