Oloupanou a pokrájenou cibuli smícháme se suchým sojovým masem. Přidáme zázvor a sůl, vše nasypeme do litru vroucí vody a na mírném ohni vaříme cca 15 minut. Pak přebytečnou vodu slijeme. Kedlubnu pokrájíme s paprikou a pórkem na nudličky, rajčata na osminky a vše orestujeme na pánvi s rozpáleným olejem. Přidáme feferonkovou a sojovou omáčku, kari, ocet a dle chuti osladíme a osolíme. Připravenou zeleninu smícháme se scezeným sojovým granulátem.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hanka
|28. 2. 2017 09:07
Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)
Hanka
|28. 2. 2017 09:07
Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)
zizalka
|20. 7. 2015 05:40
velika dobrota to byla <3 dekujeme
Lenka Jílková
|18. 2. 2015 11:52
Mně taky sojová čína chutnala a určitě jí budu vařit. Kedlubna zůstala hezky kousavá, tak se skoro ani nepozná, že maso chybí, když jí dobře ochutím.
Pupalka
|11. 7. 2014 11:55
Moc recept chválím. Bezmasových je málo a je to výborné a bez chybičky.
Adela
|19. 7. 2013 13:06
Bylo to vyborne a kari jsem pouzila take, mame ho radi a pridavam ho i do ryze.
Iva Coufalová
|4. 4. 2012 08:57
Zdravé jídlo, které chutná. Přesně takové, jaké můžu jednou za čas předložit i příteli k večeři a vím, že nebude prskat.
Kačka
|6. 1. 2012 14:32
mňam, moc díky za dobrý repcept, jen cukr jsem vynechala a nemělo to chybu
nobody
|15. 12. 2011 12:52
bez masa..?
koblížek
|26. 10. 2011 08:47
děkuji,byla výborná :-*
Šímová
|15. 9. 2011 17:10
Sojové maso dělám málokdy a tak z nabízených receptů hodně vybírám, vyhýbám se receptům, kde se maso nastavuje sojou. Když už, tak už a tentokrát jsem byla opět mile překvapená, jak se dá zdravě a chutně uvařit. Děkuji za zajímavou a výbornou úpravu.
Maso máme rádi, hlavně kuřecí a rybí. Toto je recept, kde mi maso vůbec nechybí a určitě ho zařazuji do našeho jídelníčku. Velice podařený recept, děkuji a doporučuji vyzkoušet.