Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)
Prostě senzace :-* <:-) <:-) <3 :-)) děkuji :-)
velika dobrota to byla <3 dekujeme
Mně taky sojová čína chutnala a určitě jí budu vařit. Kedlubna zůstala hezky kousavá, tak se skoro ani nepozná, že maso chybí, když jí dobře ochutím.
Moc recept chválím. Bezmasových je málo a je to výborné a bez chybičky.
Bylo to vyborne a kari jsem pouzila take, mame ho radi a pridavam ho i do ryze.
Zdravé jídlo, které chutná. Přesně takové, jaké můžu jednou za čas předložit i příteli k večeři a vím, že nebude prskat.
mňam, moc díky za dobrý repcept, jen cukr jsem vynechala a nemělo to chybu :)
bez masa..?
děkuji,byla výborná :-*
Sojové maso dělám málokdy a tak z nabízených receptů hodně vybírám, vyhýbám se receptům, kde se maso nastavuje sojou. Když už, tak už a tentokrát jsem byla opět mile překvapená, jak se dá zdravě a chutně uvařit. Děkuji za zajímavou a výbornou úpravu.
Souhlasím, je to dokonalé 8-) .
Maso máme rádi, hlavně kuřecí a rybí. Toto je recept, kde mi maso vůbec nechybí a určitě ho zařazuji do našeho jídelníčku. Velice podařený recept, děkuji a doporučuji vyzkoušet.
Superdlabanec 8-)