Kotletky nakrájíme na nudličky a naložíme na pár hodin do marinády ze sójové omáčky, medu, oleje a koření pěti vůní. Osmažíme na pánvi dozlatova. Dáme stranou a ve stejné pánvi orestujeme překrájenou baby kukuřiči a na kolečka nakrájenou mrkev, po 3 minutách přidáme podélně přeříznuté hráškové lusky a nakrájené zelené fazolky.
2
Zakápneme troškou sójovky, můžeme podlít několika lžícemi vody. Přidáme očištěné a na tenké proužky nakrájené papriky a restujeme dalších 5 minut. Pak přidáme maso, aby se přihřálo a můžeme podávat.
3
Pikantní variace: do marinády můžete přidat rozmačkaný stroužek česneku a nakrájenou chilli papričku.
4
Podáváme s rýží. Já jsem s tím plnila i pita chleba.