Než začneme vařit, připravíme si maso i zeleninu. Maso pokrájíme na tenké nudličky, které ochutíme rýžovým octem, kořením na čínu a zaprášíme lžičkou solamylu, promícháme a necháme v talíři odležet.
2
Česnekové výhonky pokrájíme na špalíčky, pórek a mrkev na kolečka, papriku na nudličky. Cuketu pokrájíme také na nudličky, ale tu necháme stranou, protože ji budeme dávat do pánve téměř až naposledy.
3
Na pánvi si rozehřejeme na vysokou teplotu trochu oleje, do kterého nasypeme připravené maso a zprudka za občasného promíchnutí smažíme dozlatova. Maso vyndáme stranou a do pánve nasypeme zeleninu, kterou smažíme taktéž zprudka na skus, občas promícháme a ke konci vsypeme i připravenou cuketu.
4
Během smažení zeleniny si rozmícháme v talíři po mase cca jednu lžičku solamylu dvě až tři lžíce (dle vlastní chuti) sojové nebo rybí omáčky s troškou vody (4-5 lžic). Nálev vlijeme k zelenině do pánve a vše necháme krátce povařit, aby zelenina zůstala nerozvařená.
5
K zelenině přisypeme osmažené maso, promícháme a podáváme.