• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • "Čína" s česnekovými výhonky
Napište svůj komentář k receptu

"Čína" s česnekovými výhonky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 250
      g karé - kotleta bez kosti
    • koření - čína nebo 5-ti vůní
    • 100
      g česnekové výhonky lze nahradit fazolkami
    • 100
      g paprika červená
    • 100
      g pórek
    • 50
      g mrkev
    • 100
      g cuketa
    • 1
      lžíce rýžový ocet
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka nebo rybí, ústřicová
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Než začneme vařit, připravíme si maso i zeleninu. Maso pokrájíme na tenké nudličky, které ochutíme rýžovým octem, kořením na čínu a zaprášíme lžičkou solamylu, promícháme a necháme v talíři odležet.
2
Česnekové výhonky pokrájíme na špalíčky, pórek a mrkev na kolečka, papriku na nudličky. Cuketu pokrájíme také na nudličky, ale tu necháme stranou, protože ji budeme dávat do pánve téměř až naposledy.
3
Na pánvi si rozehřejeme na vysokou teplotu trochu oleje, do kterého nasypeme připravené maso a zprudka za občasného promíchnutí smažíme dozlatova. Maso vyndáme stranou a do pánve nasypeme zeleninu, kterou smažíme taktéž zprudka na skus, občas promícháme a ke konci vsypeme i připravenou cuketu.
4
Během smažení zeleniny si rozmícháme v talíři po mase cca jednu lžičku solamylu dvě až tři lžíce (dle vlastní chuti) sojové nebo rybí omáčky s troškou vody (4-5 lžic). Nálev vlijeme k zelenině do pánve a vše necháme krátce povařit, aby zelenina zůstala nerozvařená.
5
K zelenině přisypeme osmažené maso, promícháme a podáváme.
6
Podáváme s rýží nebo čerstvým pečivem,
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

Masová směs s uzeninou a česnekovými výhonky

Masová směs s uzeninou a česnekovými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřové Zelenina
Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Smažení Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cuketa Karé Koření - Čína Mrkev Olej Paprika Pórek Rýžový ocet Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí medailonky na zelenině

Krůtí medailonky na zelenině

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Koprová omáčka expres

Koprová omáčka expres

Sněhové rohlíčky s krémem

Sněhové rohlíčky s krémem

Lívanečky s jablky

Lívanečky s jablky

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchý rybí guláš se zeleninou

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Jednoduchá pomazánka s Romadurem

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Kuřecí kari se žampiony a zeleninou

Marshmallows

Marshmallows

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

46
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
37
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
34
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
25
Klasické lečo
Klasické lečo
25
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

"Braunýs"
"Braunýs"
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
"Červené" kuře
"Červené" kuře
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
"Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
"Dospělácké" řezy
"Dospělácké" řezy
  • Recepty.cz
  • "Čína" s česnekovými výhonky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact