• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • "Čína" s česnekovými výhonky
Napište svůj komentář k receptu

"Čína" s česnekovými výhonky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 8
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
"Čína" s česnekovými výhonky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 250
      g karé - kotleta bez kosti
    • koření - čína nebo 5-ti vůní
    • 100
      g česnekové výhonky lze nahradit fazolkami
    • 100
      g paprika červená
    • 100
      g pórek
    • 50
      g mrkev
    • 100
      g cuketa
    • 1
      lžíce rýžový ocet
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sojová omáčka nebo rybí, ústřicová
    • voda
    • olej

Postup přípravy receptu

1
Než začneme vařit, připravíme si maso i zeleninu. Maso pokrájíme na tenké nudličky, které ochutíme rýžovým octem, kořením na čínu a zaprášíme lžičkou solamylu, promícháme a necháme v talíři odležet.
2
Česnekové výhonky pokrájíme na špalíčky, pórek a mrkev na kolečka, papriku na nudličky. Cuketu pokrájíme také na nudličky, ale tu necháme stranou, protože ji budeme dávat do pánve téměř až naposledy.
3
Na pánvi si rozehřejeme na vysokou teplotu trochu oleje, do kterého nasypeme připravené maso a zprudka za občasného promíchnutí smažíme dozlatova. Maso vyndáme stranou a do pánve nasypeme zeleninu, kterou smažíme taktéž zprudka na skus, občas promícháme a ke konci vsypeme i připravenou cuketu.
4
Během smažení zeleniny si rozmícháme v talíři po mase cca jednu lžičku solamylu dvě až tři lžíce (dle vlastní chuti) sojové nebo rybí omáčky s troškou vody (4-5 lžic). Nálev vlijeme k zelenině do pánve a vše necháme krátce povařit, aby zelenina zůstala nerozvařená.
5
K zelenině přisypeme osmažené maso, promícháme a podáváme.
6
Podáváme s rýží nebo čerstvým pečivem,
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými výhonky

Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…

Nudličky s česnekovými výhonky - minutka

Nudličky s česnekovými výhonky -…

Masová směs s uzeninou a česnekovými výhonky

Masová směs s uzeninou a česnekovými…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Vepřové Zelenina
Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Smažení Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnekové výhonky Cuketa Karé Koření - Čína Mrkev Olej Paprika Pórek Rýžový ocet Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Perník II.

Perník II.

Velikonoční mazanec

Velikonoční mazanec

Křehký rebarborový koláč

Křehký rebarborový koláč

Pomazánka z Romadúru II.

Pomazánka z Romadúru II.

Kotletky na leču

Kotletky na leču

Cuketová kostka s čokoládou

Cuketová kostka s čokoládou

Jednoduchá polévka z červené čočky pro děti i dospělé

Jednoduchá polévka z červené čočky…

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Banánové řezy s vanilkovým krémem

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

121
Škvarkové sádlo
Škvarkové sádlo
88
Bábovkový dort
Bábovkový dort
41
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Vepřové ragú s…
29
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Křupavé bramboráky se…
16
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou foccaciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

Hvězda Ulice Filip Rajmont: Výčet jeho slavných milenců! A proč měl pifku na Kluse?

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Další doporučené recepty:

"Braunýs"
"Braunýs"
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
"Červené" kuře
"Červené" kuře
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
"Čína" se sojovým masem a kedlubnou
"Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem
"Dietní" řízečky se šťouchanými…
"Dospělácké" řezy
"Dospělácké" řezy
  • Recepty.cz
  • "Čína" s česnekovými výhonky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact