Maso nakrájíme na nudličky a spojíme s bílkem, solamylem a vodou. Rozehřejeme pánev s olejem a maso na mírném ohni osmahneme. Musí se míchat, aby se neslepovalo. Po zbělení přidáme výhonky, posolíme a dusíme. Když jsou výhonky měkké, přidáme sójovou omáčku, vegetu a zvláčníme troškou vody.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|19. 6. 2007 11:28
Je to opravdu výborné :-). Děláme každoročně a nikdy recept nezklame.
Ivana Přikrylová
|4. 6. 2007 10:41
Právě jsem se chystala vložit sem stejný recept. Mohu potvrdit, že je to moc dobré, tento recept dělám již několik roků vždy v tuto dobu, kdy jsou česnekové výhonky ještě křehké. Jen bych dopřesnila, že se používá jen křehká část výhonků, nakrájená asi na 4-5 cm, okvětní část se nepoužívá.