• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Čína po česku
Napište svůj komentář k receptu

Čína po česku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína po česku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • pórek
    • 1
      ks vejce
    • ořechy
    • mandle
    • koření - čína
    • sůl
    • med
    • solamyl (bramborový škrob)
    • glutasol
    • slunečnicový olej
    • rama
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • 0,50
      kg kuřecí prsa
    • zeleninová směs Orient

Postup přípravy receptu

1
Předem uvaříme ve vodě oříšky s mandlemi do změknutí. Kuřecí maso nakrájíme na malé kostičky. Hlubokou pánev rozpálíme s olejem, přidáme nakrájený pórek a maso obalené v solamylu zprudka osmahneme ze všech stran (stálým mícháním), aby neunikla šťáva.
2
Nebo sójové kostky dle návodu uvaříme den předem ve slané vodě (+ koření na maso, sójovka apod.), vymačkáme přebytečnou vodu, obalíme v solamylu, přidáme sójovou omáčku a koření na čínu a necháme do 2. dne odležet.
3
<BR>Potom jako kuřecí maso stejným způsobem osmahneme na pánvi. Po osmahnutí (maso, nebo sója) rozklepneme do pánve vejce, zamícháme, přidáme mraženou zeleninu, oříšky s mandlemi, koření na čínu, worchestr, sój. omáčku a pod pokličkou krátce podusíme.
4
Na konci vaření přidáme 2 polévkové lžíce medu a na špičku nože glutasol. Odstavíme z plotny a důkladně promícháme.
5
<BR>Příloha: dáme vařit rýži v osolené vodě s 1/2 cibule, do které jsme zapíchli 2 hřebíčky. Mezitím na pánvičce osmahneme na tekuté ramě vlasové nudle a mícháme do zhnědnutí. Tyto pak zamícháme do uvařené rýže. K hotovému pokrmu podáváme na stůl zeleninový salát dle vlastního výběru.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá Čína po Česku

Rychlá Čína po Česku

Tiramisu po česku

Tiramisu po česku

Tiramisu po česku III.

Tiramisu po česku III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Michaela Gruberova | 15. 9. 2009 15:36

    Dělala jsem to bez glutasolu a bylo to skvělé.Moc nám chutnalo

  • bonowox | 11. 3. 2007 13:04

    fakt dobry

  • Anonym | 10. 10. 2006 13:46

    to je na dlouho

  • Lenka K. | 25. 6. 2005 20:34

    Opravdu je nutné přidávat glutasol? Osobně se této látce vyhýbám a ptám se: nešlo by to bez zvýrazňovače chuti? Vždyť i tak je v tomto receptu mnoho ingrediencí, které by měly zajistit výbornou chuť.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Glutasol Koření - Čína Kuřecí prsa Mandle Med Ořechy Pórek Rama Slunečnicový olej Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce Worcestrová omáčka Zeleninová směs
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jablečné koláčky

Jablečné koláčky

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Těstoviny s ricottou a  pestem

Těstoviny s ricottou a pestem

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Bezlepkový dort

Bezlepkový dort

Thajská kuřecí polévka s houbami

Thajská kuřecí polévka s houbami

Česneková krkovička na tymiánových bramborách

Česneková krkovička na tymiánových…

Pečená vepřová panenka ve slanině na zeleném polštáři

Pečená vepřová panenka ve slanině na…

Bábovkový dort

Bábovkový dort

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

89
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
57
Dýňová tortila
Dýňová tortila
53
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
35
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
35
Domácí rybízová marmeláda
Domácí rybízová marmeláda

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz 25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

25 důkazů, že není radno nechat děti bez dozoru ani na 5 minut. Tyhle fotky vás dostanou!

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

  • Recepty.cz
  • Čína po česku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact