• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
Napište svůj komentář k receptu

Čína pana Nerudy

autor: denbaden
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína pana Nerudy
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      balíček kuřecí maso
    • 3
      ks cibule velké
    • 8
      lžíce sojová omáčka cca
    • 1
      ks česnek palička
    • pepř mletý
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • kečup - jemný

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi rozpálíme tři lžíce olivového oleje. Zprudka orestujeme maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme na plátky nakrájené stroužky česneku. Podlijeme sojovou omáčkou, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, a bohatě zastříkneme kečupem. To podle Vaší chuti, nakonec vmícháme zakysanou smetanu. Provaříme a podáváme nejlépe s hranolkami.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové plátky pana nadlesního

Vepřové plátky pana nadlesního

Lasagne pana Monte Castelloniho

Lasagne pana Monte Castelloniho

Uzená řezanka pana Kavalíra

Uzená řezanka pana Kavalíra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • luky vopravil | 27. 11. 2013 15:09

    Snadný a výborný MAMKA byla nadšená. :-) :-D 1

  • Fili | 27. 11. 2012 16:29

    Skvele! Do jidla jsem dal tu zakysanou smetanu velkou. Jidlo uplne exkluzivni a pritelkyne nadsena!! Vyborne! :-)

  • Pavla | 3. 12. 2010 07:56

    Díky za recept-včera jsme zkusili (bez česneku/část kečupu jsem nahradila rajčaty z konzervy). Jen příloha by mi přišla vhodnější chleba nebo i rýže. Ale i když jsem udělala hranolky podle doporučení v recpetu tak se po tom také jen zaprášilo :-)

  • Lenka Nerudová | 17. 4. 2009 11:08

    Sylvo, majdy je dost, klidně dejte ty smetany dvě a majdy bude habaděj

  • Sylva P. | 3. 4. 2009 11:07

    Šla by k tomu jako příloha rýže? Jestli je dost té majdy?

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 18:58

    Určitě příště tu zakysanku vyzkouším, v neděli jsem bohužel musela vzít to, co bylo doma po ruce

  • Lenka Nerudová | 30. 3. 2009 13:04

    Evičko, zkuste opravdu příště tu kysačku, ta tomu dá teprve ten správný šmrnc :-)

  • Eva Pikhartová | 30. 3. 2009 12:15

    V neděli jsem vyzkoušela /neměla jsem sice zakysanou smetanu, tak jsem dala šlehačku/, vynikající, dávám 1 a alespoň tři hvězdičky k tomu

  • Věra Štroblová | 25. 3. 2009 14:29

    V jednoduchosti je krása, zkusím vyzkoušet zda to v tomto případe funguje a bude-li to nejen krásné ale i chutné :-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Kečup - jemný Kuřecí maso Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Velikonoční jidáše - krok za krokem

Kuřecí směs po staročesku

Kuřecí směs po staročesku

Kuře na nivě

Kuře na nivě

Přírodní vepřové maso

Přírodní vepřové maso

Ořechový štrůdl (závin)

Ořechový štrůdl (závin)

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Brokolicovo-cuketová krémová polévka

Cibulová červená řepa - sladkokyselá příloha

Cibulová červená řepa - sladkokyselá…

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Jednoduchá špenátová polévka se sýrem

Okurkovo-špenátové smoothie

Okurkovo-špenátové smoothie

Doporučujeme

50 minut
Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a kuřetem

Dýňová laksa s rýžovými nudlemi a…

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

44
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Zeleninový salát s lososem a jogurtovým dresingem
Zeleninový salát s…
13
Chili (chilli) con carne
Chili (chilli) con carne
13
Ratatouille
Ratatouille

Zajímavé články

Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se smetanou, kokosovým mlékem, kari i opečenou slaninou
5 nejlepších receptů na dýňovou polévku: Se…
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na cereálie a koláče, máme 5 lepších tipů!
Nejlepší snídaně pro školáka: Zapomeňte na…
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
Všechny chutě F.O.O.D. pikniku
AHA.cz Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Statečný návrat Něrgešové: Co se dělo v zákulisí Showtimu?

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

A zase ta Aňa! Česká herečka tentokrát ovládla červený koberec v Torontu

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

Prima po ZOO zařízla i Kamarády: Další herci přišli o práci!

SportRevue.cz FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

FOTO: Shakira a 32 dalších slavných sexy (ex)společnic známých sportovců

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

Největší šprti zvěrokruhu: Kdo má nejlepší předpoklady pro studium a musí uspět za každou cenu?

  • Recepty.cz
  • Čína pana Nerudy
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact