• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
Napište svůj komentář k receptu

Čína nečínsky

autor: MartinV
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína nečínsky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      ks celer
    • 1
      ks petržel
    • 1
      ks čínské zelí
    • kuřecí prsa nemusí být
    • 1
      svazek petrželová nať
    • 1
      lžička hořčičné semínko
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička koření - adžika nebo Kari či Garam Masala - podle chuti
    • 2
      plátek citron

Postup přípravy receptu

1
Očistíme zeleninu. Ve Woku rozehřejeme olej s hořčičným semínkem. Mezitím na kousky okolo 1-2 cm nakrájíme mrkev, jak semínko začne vyskakovat, tak ji přidáme a zmírníme příkon plotýnky. Wok přiklopíme. Nakrájíme celer a petržel, přidáme, nakrájíme čínské zelí, přidáme, nakrájíme na kousky kuřecí řízek a přidáme. Za občasného protřesení pánve mírně dusíme asi 10 minut. Osolíme a okořeníme, podusíme ještě 5 miut. Přesypeme do vyhřáté misky. Z koleček citrónu ořízneme kůru, nakrájíme je na malé kousky a vmícháme spolu s nasekanou petrželovou natí.
2
Pokrm je velice jemný, zelenina zůstane šťavnatá a zachová si svou chuť, nesmí být moc měkká.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • MartinV | 21. 9. 2007 18:39

    Mílo, Adžika dle slovníku: gruzínská kořenící pastaGruzínská polotuhá a červenohnědá kořenící pasta. Obsahuje zpravidla 3 díly chmeli-suneli, 2 díly sladké papriky, 1 díl česneku, 1 díl koriandru, + díl kopru, sůl a vinný ocet.Adžika může být i sypké koření, které jsem i použil v tomto receptu – Složení: paprika, kopr, koriandr, česnek, sůl 10 %, směs koření a zeleniny v proměnlivých hmotnostních podílech.Ale žádné drama, neostré karí to taky nepokazí.

  • Mila Foglova | 27. 8. 2007 00:04

    Mily Martine, ziji v USA a bohuzel nevim, co je to Adzika. Muzete mi prosim napsat slozeni? Dekuji

  • mario sztojka | 16. 5. 2007 13:49

    bylo to dobre povedlo se vam to!!!!!!!!!!!!!!! fekt z jo!!!!!!!!!

  • MartinV | 6. 2. 2007 19:42

    Kamile, nechť je to tedy Indie. Zároveň český rychloexperiment s chutným koncem :-) Koriandr by určitě prospěl, byla jen petržel ...

  • Kamil Krybus | 6. 2. 2007 18:37

    Martine, správný název by měl znít Indie neindicky, protože uváděným kořením tu chuť posouváš do indické, nikoliv do čínské kuchyně. Snad bych tam ještě přidal pískavici a čerstvý koriandr.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Čínské zelí Citron Hořčičné semínko Koření - Adžika Kuřecí prsa Mrkev Petržel Petrželová nať Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lístkoví šneci se sýrem

Lístkoví šneci se sýrem

Kuřecí na smetaně s ananasem

Kuřecí na smetaně s ananasem

Rychlá zelňačka III.

Rychlá zelňačka III.

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Frankfurtská polévka II.

Frankfurtská polévka II.

Hrnečkové knedlíky

Hrnečkové knedlíky

Sněhový koláč s marmeládou

Sněhový koláč s marmeládou

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Kuskus s tuňákem a zeleninou

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

76
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
37
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
33
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
30
Zapečený flatbread s kuřetem a paprikami
Zapečený flatbread s…
30
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
AHA.cz Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Životní krok Artura Štaidla! Dítě se sexy zrzkou?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Jitka Boho už bydlí s Langmajerem: Pozdrav z hnízdečka lásky

Jitka Boho už bydlí s Langmajerem: Pozdrav z hnízdečka lásky

SportRevue.cz FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

FOTO: Ája Vrzáňová a 35 dalších nejkrásnějších krasobruslařek všech dob

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Čevapčiči s cibulkou
Čevapčiči s cibulkou
Čevapi
Čevapi
Čevapi s ajvarem
Čevapi s ajvarem
Čína pro babičku
Čína pro babičku
Čína pro lenochy
Čína pro lenochy
Čína s ananasem
Čína s ananasem
  • Recepty.cz
  • Čína nečínsky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact