• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Čína II.
Napište svůj komentář k receptu

Čína II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      žloutek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      ks feferonka
    • 2
      lžička worcestrová omáčka
    • 2
      lžička maggi
    • 2
      lžička sůl
    • moučkový cukr
    • 1
      ks cibule
    • 500
      g vepřové maso nebo drůbežího masa

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na nudličky a promícháme se směsí. Necháme uležet 24 hod., ale čím déle, tím lépe. Použila jsem na čínu králíka, vepřové maso, zajíce i hovězí maso, ale divočinu doporučuji nechat ve směsi déle. Také feferony lze dát podle chuti.
2
Odleželé maso osmažíme na rozehřátém oleji.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Čína z vepřového masa

Čína z vepřového masa

Mončina čína

Mončina čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:16

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 29. 7. 2008 18:15

    Tento recept dělám již 20 let. Kdo tuhle "českou čínu" ochutnal, tak vylízal i talíř. Na 500 g masa dávám 3 žloutky, 3 lžičky nejenom worchestru, ale i 3 lžičky sojové omáčky a 3 lžičky polévkového koření (maggi) a 1 lžičku kari koření. Soli dávám míň - jenom 1 lžičku. A přidávám ještě 1 lžíci solamylu. Veškeré ingredience jsou vyrovnané. Na tento recept nedám dopustit. Hranolky, tatarka, bohatá zeleninová obloha a boule jsou i za ušima. Čína je dobrá také s rýži nebo se špagetami = mňamka. Dávám 1.

  • Ladislav Dorazin | 29. 7. 2008 17:19

    Můžu potvrdit,vynikající pokrm.Dá se jíst i s chlebem.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:17

    Tak,tak vidím čínu já,Vynikající s tatarkou a hranolkami.Už jsem ji dělala i ze zajíce,jen jsem ji nechala déle uležet.

  • Jana Remková | 29. 3. 2007 08:57

    tak mám pocit,že tato čína je opravdu čína,pokud není nakládaná,tak si můžu koupit nějakou rychlovku z těch sáčků,ale podle mne nemají s čínou vůbec nic společného

  • Anonym | 26. 3. 2007 09:51

    Takhle se dříve dělávala "česká" čína. Nemá sice šťávičku jako "klasika", ale vůbec to není špatné ani chudé. Je to vlastně taková obdoba čínských placiček, které se rozmíchají do směsi. Lze samozřejmě přidat všelico, ale pak už to je jiný recept.

  • Kamil Krybus | 26. 3. 2007 09:39

    Na "čínu" trochu chudé. Určitě bych přidal česnek, zázvor, pepř, na nudličky kedlubnu nebo celer, ubral feferonů a vynechal maggi. A pokud se bude podávat s rýží, tak bych vytvořil na závěr šťávičku z vývaru, bílého vína a škrobu

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Maggi Moučkový cukr Rostlinný olej Sůl Vepřové maso Worcestrová omáčka Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Křupavé bramboráky

Křupavé bramboráky

Škvarkové tyčinky

Škvarkové tyčinky

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Slané vínové cukroví

Slané vínové cukroví

Vdolky - rozpeky

Vdolky - rozpeky

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Vepřová kýta s červenýma fazolema

Gnocchi / Těstoviny se smetanou, špenátem, česnekem a špetkou kari

Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…

Vláčný velikonoční beránek

Vláčný velikonoční beránek

Krkovička s bylinkovým máslem

Krkovička s bylinkovým máslem

Doporučujeme

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

45 minut
Mini pizzy calzone II.

Mini pizzy calzone II.

45 minut
Jahodová bublanina

Jahodová bublanina

20 minut
Bezový sirup za studena

Bezový sirup za studena

30 minut
Restovaná zelenina se sýrem halloumi

Restovaná zelenina se sýrem halloumi

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

50 minut
Pizza s chřestem a parmskou šunkou

Pizza s chřestem a parmskou šunkou

30 minut
Bramborový salát s koprem a slaninou

Bramborový salát s koprem a slaninou

Poslední sledované recepty

112
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
108
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
66
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
39
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
32
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí jahodový sirup
Jak využít úrodu jahod? Vyrobte si domácí…
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet nebo s ořechovým krémem
Cupcakes 6x jinak: Mrkvové, jahodové, red velvet…
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete všechny?
Kvíz: Vtipné názvy hospod a barů. Uhodnete…
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za krokem!
Jak na nakládaný hermelín? Naučíme vás ho krok za…
AHA.cz Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Brzobohatý opět v paruce a sukni! Překvapivé reakce nejbližších

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz České krásky a jejich zahraniční lásky! Šeredová, Maxová a další našly štěstí v cizině

České krásky a jejich zahraniční lásky! Šeredová, Maxová a další našly štěstí v cizině

SportRevue.cz FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

FOTO: Martina Čechová, Radka Rosická a 35 dalších fotbalových sexy (ex)partnerek

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

Horoskop na další týden: Komu nevyjde vztah a kdo by neměl podceňovat spánek?

  • Recepty.cz
  • Čína II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact