• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Čína - hodně rychlá
Napište svůj komentář k receptu

Čína - hodně rychlá

autor: Lol@
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Čína - hodně rychlá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • kuřecí maso prsa ( vykostěná stehna nebo vepřová kýta)
    • cibule
    • houby
    • sojová omáčka
    • worcestrová omáčka
    • sůl
    • pepř mletý
    • koření - čína
    • rostlinný olej
    • čínské nudle (Prodává je kdejaký vietnamec)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na drobné kousky, rozpálíme olej, zpěníme cibulku, přidáme maso, houby a osmažíme, osolíme, opepříme, okořeníme, přidáme sojovku a worchestr. Zvlášť si uvaříme nudle dle návodu, scedíme a přidáme k masu a osmažíme. Dle chuti můžeme přidat koření.
2
Rychlovka, která je moc dobrá. Můžete dle fantazie přidat zeleninu či co doma najdete, ale pak už je to "klasika" čína.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlá čína

Rychlá čína

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Čína s rýží - rychlá, levná, skvělá

Rychlá Čína po Česku

Rychlá Čína po Česku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Barunkka | 23. 7. 2012 17:46

    Snažila jsem se dělat čínu podle hodně receptů, ale jako začátečníkovi se mi jich dobře povedlo jenom pár.. a tahle připomínala tu z restaurace chutí nejvíce! :-) Moc dobrá a rychlá.. i na moje šnečí tepmo.. :D

  • Jakub Bakalár ("bakalarjakub@gmail.com) | 5. 7. 2011 16:10

    Recept nic moc. Ale ten dodatek Čínské nudle (Prodává je kdejaký vietnamec) - je vážně ubohý. Tady za to se stydte :)

  • Anonym | 25. 11. 2007 09:51

    Asi bych to nenazývala "čínou", protože s čínou to má společné snad jen to pokrájení na kousky.

  • Anonym | 24. 11. 2007 21:50

    kritizovat umi kazdy... ja to delam podobne ;)

  • Bea | 21. 11. 2007 14:42

    V Číne sa síce Worchester bežne predáva, ale neviem neviem, do ktorého jedla ho pridávajú, pán Kamil má pravdu, a navyše, najprv treba osmahnúť mäso - po častiach, rýchlo vo woku, zvyknem ho odkladať do sita, prebytočný olej steká do misky, a v oleji, čo zostane vo woku rýchlo opražím zeleninu - /papriku,cesnak,cibuľu, pór, samozrejme zázvor a čo kto chce a do toho späť vkladám mäso a prelievam omáčkou - podľa receptu, u nás sa zvyčajne varí čína "naopak", teda najprv cibuľa atd., čo sa v/u názvu týka, každá čína je rýchla, vyžaduje rýchle varenie, ale príprava jedla trvá troška dlhšie - všetko treba patrične nasekať, nakrájať na čo najmenšie a najtenšie kúsky...to je niekedy kameň úrazu, najmä, keď sa pripravuje obed s viacerými druhmi mäsa - číňan málokedy je len jedno jedlo, vždy musí byť najmenej toľko druhov, koľko je spolustolovníkov, ináč prajem všetkým veľa chuti nielen do jedla ale aj do prípravy /a bez woku nech to nikto ani neskúša, variť v panvici je to trápenie/

  • Kamil Krybus | 20. 11. 2007 16:04

    Jako v minulých receptech na čínu připomínám, že chuti velice prospěje česnek a zázvor a anglickou omáčku worchestr, pokud by si to chuť vyžadovala, bych každopádně nahradil ústřicovou omáčkou. Lucinko, příště to zkus, uvidíš, že tě tato úprava nezklame.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Čínské nudle Houby Koření - Čína Kuřecí maso Pepř mletý Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňové omeletky

Třešňové omeletky

Bramborový salát s okurkou

Bramborový salát s okurkou

Kuře po kreolsku

Kuře po kreolsku

Melounový sorbet

Melounový sorbet

Lehké piškotové řezy

Lehké piškotové řezy

Anglická pečeně (Carvery)

Anglická pečeně (Carvery)

Americký jablečný koláč s ořechovou drobenkou

Americký jablečný koláč s ořechovou…

Vegetariánský guláš

Vegetariánský guláš

Tiramisu se zakysanou smetanou

Tiramisu se zakysanou smetanou

Doporučujeme

40 minut
Cukety plněné mletým masem

Cukety plněné mletým masem

Meruňkové knedlíky - kynuté

Meruňkové knedlíky - kynuté

45 minut
Buřty na pivě

Buřty na pivě

60 minut
Rybízový koláč jako od babičky

Rybízový koláč jako od babičky

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

40 minut
Cuketové placky bez lepku

Cuketové placky bez lepku

40 minut
Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

120 minut
Zapečené brambory s masem a smetanou

Zapečené brambory s masem a smetanou

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

206
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
103
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou, zeleninou a mozzarellou
Zapečené těstoviny s…
82
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
59
Grilovaná domácí pita s hummusem a jarní zeleninou
Grilovaná domácí pita s…
58
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony

Zajímavé články

Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5 tipů od profesionálního barmana
Jak si doma namíchat dokonalý letní koktejl? 5…
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská cukrářka vytváří sladkosti, které vypadají jako skutečné kytice
Neuvěřitelné květinové dorty: Jihokorejská…
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat, jak je zavařit, usušit i co z nich upéct nebo uvařit dobrého
Velký meruňkový speciál: Rady, kde je nasbírat,…
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák Heleny Vondráčkové nebo bábovku Marthy Stewart
Cuketové recepty celebrit: Upečte si cukeťák…
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka: Tvarohové těsto nechává odpočinout a používá meruňky i s peckou
Meruňkové knedlíky podle Josefa Maršálka:…
AHA.cz Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Těžko u Šafářové s Plekancem: Dusná atmosféra plná stresu, děti trpí

Mimibazar Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Strie: Proč vznikají a jak je řešit?

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Stylový týden: Saskia Burešová má v 78 letech styl v malíku. A kdo byl ještě na pochvalu?

Ženy.cz Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Musíme si promluvit: Proč rozhovory o vztahu muže děsí a nikam nevedou?

Blesk.cz Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

Moderátor Všechnopárty Karel Šíp: Konec trapných tahanic!

SportRevue.cz VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

VIDEO: Legendární trefy. 11 nejslavnějších gólů v dějinách české hokejové reprezentace

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

Hodina narození určuje vaši povahu: Přišli jste na svět před půlnocí, nebo po obědě?

  • Recepty.cz
  • Čína - hodně rychlá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact