Všechny ingredience zpracovat v hladké nelepivé těsto, na pomoučněném vále vytvarovat do válečku o průměru cca 1,5-2 cm. Tento nasekat na přibližně stejně veliké kousky asi 1-1,5 cm velké. Klademe na plech a pečeme ve vyhřáté troubě (asi 180-200 °C) dorůžova. Ještě horké obalíme v moučkovém cukru.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Di -
|2. 12. 2009 18:42
A taky skoro totožné s Masarykovým cukrovím z Krkonoš.
Ivana Šlapáková
|2. 12. 2009 18:37
Kousek niž jsou buráková kolečka, hooodne podobné...
Iveta Lukešová
|2. 12. 2009 18:32
Výborné, křehké .... vřele doporučuji.
Miroslava Škarková
|29. 12. 2008 13:36
My tento recept děláme odjakživa. Už když jsem byla malá tak vždy zmizelo jako první první Cimpr Campr.
Eva Červenková
|28. 12. 2008 13:21
také jsme ho dělaly..doporučuji!
Zdena Lehká
|27. 12. 2008 19:50
Super recept, já ho letos dělala prvně - recept byl i na Mimibazaru, výborné cukroví takřka bez práce :-)