Tvaroh smícháme s moukou, vejcem, solí, polovinou sekaného kopru a vypracujeme těsto, které necháme 10 min. odstát. Potom přivedeme k varu vodu se solí a olejem a do vroucí hážeme halušky. Uvařené halušky necháme odkapat, polejeme vyškvařenou slaninou, polejeme smetanou a posypeme zbytkem sekaného kopru.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie Geciová
|9. 3. 2015 09:44
to je hrozný horší jsem snad nejedla kam se na ně čapou cogáncký co ?
Pavla
|26. 3. 2014 18:57
To teda jedno není. Bábovce taky neříkám medovník a kuřeti vepř. Název by měl snad odpovídat tomu, co podle něj vařím. To je snad jasný.
Sarita
|25. 3. 2014 15:19
Wůbec nechápu proč komentujete jestli jsou a nebo nejsou Cikánské halušky je to snad ůplně jedno jestli jsou Gádžovské a nebo Cikanské jídlo jako jídlo :-!
zdeněk
|19. 1. 2014 10:02
jste trapny hovada nevite co je dobry :-P
jana
|13. 9. 2013 10:22
tak,nevim kde ste na to přišla že tohle jsou cikanske halušky
Tom
|15. 10. 2012 17:39
Pane Bože, prej cikánské halušky :D taková kravina :D
emi
|25. 1. 2012 16:00
TAK TOTO MA OD CIKANS HALUSIEK STRASNE DALEKO DAAAALEKO, :-D :-D :-D
lumpík
|6. 1. 2011 13:02
tento recept zkoušet nebudu, ale je téměř stejný, jako jeden, který mám doma. Jen s tím rozdílem, že místo měkkého salámu tam mám napsané měkký tvaroh..
renata
|26. 11. 2010 19:35
to je blbost vubec to neni dobry =-O =-O
kamila
|18. 10. 2010 12:57
zkoušela jsem vařit podle tohoto vašeho receptu..přesně jak zde uvádíte,ani já,ani rodina si pochutnali..
Michala
|18. 10. 2010 12:55
Cikánské halušky takhle opravdu nevypadají a ani se tak nedělají..kdo vám to poradil ?
josef conka
|22. 1. 2010 13:39
TOHLE VUBEC NEJSOU CIKANSKE HALUSKY KDESTE NATO PRISLA.
Ivana Šajnová
|22. 10. 2009 13:23
No jdu to vyzkoušet.Akorát tam nedám kopr.Uvidíme...
Tereza Jarčušková
|20. 3. 2007 06:57
Tak takto som to ešte nerobila. Zase som o dačo múdrejšia :)))
OL.
|19. 3. 2007 16:45
jsou dobré i na sladko polité máslem a s cukrem, bez kopru.