V mléce dobře rozšleháme všechny ingredience, a naklepané řízky do něj ponoříme. Druhý den můžeme smažit na tuku. Podáváme s brambory, rýží nebo jen s chlebem s kyselou přílohou.
2
Maso ponořené v mlékovém nálevu nám v chladničce vydrží bez problémů i 4-5 dní. Takže rychlá příprava i pro nečekané návštěvy.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Inka Nováčková
|4. 9. 2010 09:44
Včera jsem pěčínku zkoušela, měla jsem to přes noc naložené a výsledek byl opravdu výborný. Všichni se olizovali až za ušima. Ještě jsem do mléka přidala nivu, prohřála s výpekem a omáčkou jsem přelila masíčko. Prostě mňamka. Jednoduché a dobré :-)