• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Cikánská omáčka
Napište svůj komentář k receptu

Cikánská omáčka

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cikánská omáčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg paprika
    • 1
      kg cuketa
    • 500
      g cibule
    • 1
      lžíce sůl
    • 2,50
      dl rostlinný olej
    • 4
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce worcestrová omáčka
    • 5
      sklenice kečup - ostrý nebo jemný

Postup přípravy receptu

1
Papriky nakrájíme na proužky, cuketu na kostičky a cibuli najemno. Přimícháme ostatní přísady a vaříme 30 minut. Naplníme do skleniček a sterilujeme 20-25 minut při 80 °C. Používáme na špagety, topinky nebo ke všemu...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Cikánská pečeně na víně s kořenovou zeleninou

Cikánská pečeně na víně s kořenovou…

Omáčka "šufrung" na špagety

Omáčka "šufrung" na špagety

Křenová omáčka od babičky

Křenová omáčka od babičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • hulka.ja
    hulka.ja | 17. 7. 2012 12:05

    Já mám rád ostré , tak jsem přidal několik feferonek a nemá to chybu. Jarda.

  • Jana Kutačová | 25. 8. 2006 15:27

    Znám palačinky i na slano,ale zase se mi zdálo,že si chtěl někdo opět jen "rýpnout"a chytat za slovíčka.jinak se dá opravdu tato omáčka použít téměř všude.:o)

  • Maruš | 22. 8. 2006 18:22

    Někdo třeba dělá palačinky i ve slané verzi.Já je např.potřu kečupem,dám plátek sýra,plátek šunky,krabí tyčinku,zabalím,obalím jako řízek a smažím.A k tomu by se táto omáčka mohla dát.

  • Věra | 22. 8. 2006 12:01

    Milý/á J. může to opravdu dát i na palačinky pokud nebudete nic jiného a budete mile překvapeni, že se to dá jíst. Např. v receptu plněné palačinky potřete místo kečupu cikánskou omáčkou dáte šunku a sýr zabalíte obalíte jako řízek v trojobalu a osmažíte. Je to paráda.

  • Jana Kutačová | 22. 8. 2006 10:26

    J. Na palačinky je to vůbec nejlepší.Dobrá hláška a opravdu nikam jinam bych Cikánskou omáčku nedávala....:o))))))))

  • zdenka a | 20. 8. 2006 18:11

    recept ma zaujal vcera som vyskusala je to vyborne pridala som uz niekde zmienovane korenie adzika

  • J. | 2. 10. 2004 16:00

    Pouzíváme ke vsemu...(napr.: palacinky?)

  • Kuchařka on-line | 17. 6. 2004 12:32

    Opraveno, já si toho vůbec nevšimla :))

  • Anonym | 17. 6. 2004 12:11

    V ingrediencich se nepíše kolik té cukety.

  • Štroblová | 17. 6. 2004 11:31

    Prosím o opravu receptu má být 1 kg cukety ne cukru dík :) hups... stal se omyl, asi by to nebylo moc dobrý souhlasím s anonymem ne moc cukru ale žádný cukr....

  • Wentová | 16. 6. 2004 13:59

    Když to zkusíte z poloviční dávky bude tam jen 1/2 kg cukru... a myslím, že ti co to dělají vědí co je dobré...

  • Anonym | 16. 6. 2004 13:29

    Není toho cukru trochu moc??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zavařování & nakládání
Ostatní Zavařování a nakládání Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cuketa Kečup - ostrý Paprika Rostlinný olej Sojová omáčka Sůl Worcestrová omáčka
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Bílá kuřecí omáčka se žampiony

Houbové karbanátky s mletým masem

Houbové karbanátky s mletým masem

Kachna na medu

Kachna na medu

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Medové řezy s Lučinou a mrkví

Pečená vinná klobása na pivě

Pečená vinná klobása na pivě

Ovocný salátek

Ovocný salátek

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle Zdeňka Pohlreicha

Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

19
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
19
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Jahodovorebarborový…
17
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
16
Smažený bílý chřest
Smažený bílý chřest
15
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Nejtěžší období Adamczykové: Pomoc od Markovy rodiny nutná!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Náročné období v práci? 5 tipů, jak ho přežít a nevyhořet

Ženy.cz Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Rozmazlujte svoje oči: Tipy pro 30, 40 i nad 60 let

Blesk.cz Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

Poprvé od porodu ve společnosti: Lela Vémola to roztočila v casinu!

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Cikánská omáčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact