Oloupanou cibuli nakrájíme na úzké proužky, vložíme do cedníku, prolijeme vroucí vodou a necháme okapat. V míse promícháme majonézu, jogurt, sůl, pepř a špetku cukru.
2
Přidáme oloupaná, omytá a na plátky nakrájená jablka, okapanou cibuli a lehkým obracením spojíme s ochucenou majonézou. Podáváme k uzeninám, uzenému a pečenému masu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jiřina Karafiatová
|25. 3. 2008 13:23
Tento recept se může zdát být zvláštní,kombinace jablka a cibule,ale je to vynikající.Cibule po spaření ztratí štiplavou chuť a konečný výsledek je velmi dobrý.
Jiřina Karafiatová
|25. 3. 2008 13:23
Tento recept se může zdát být zvláštní,kombinace jablka a cibule,ale je to vynikající.Cibule po spaření ztratí štiplavou chuť a konečný výsledek je velmi dobrý.