Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí, pepřem a hořčicí, promícháme a necháme zaležet asi 1 hodinu. Podáváme s pečivem. Výborná pochoutka k červenému vínu.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Lucie Bystoňová
|20. 9. 2007 10:23
je touzasny
Alžběta Bundová
|4. 1. 2007 14:58
ooooobože bože hrůza,hrůza děs-běs.Tohle není jídlo to je beton.Zhubla jsem 3kg jsem vyžle,samá kost,maso nikde všude jen scvrklá kůže.Na hlavě mám jen 3 chlupy nikde nic,širá pláň.jak jsem si dala první sousto do pusy zrudla jsem a měnila jsem barvy jak chameleon.No nic tohle už nebudu jíst mám chpatné trávení atd.