Cibuli nakrájíme na měsíčky a jarní cibulku na válečky. Obě cibule krátce spaříme v osolené vodě a poté prudce ochladíme (nejlépe ve studené vodě s ledem) a necháme okapat. Do cibule přidáme olej, sekanou kudrnku, citrónovou šťávu, sůl, pepř a necháme v chladu proležet.
...klidně to vyzkoušej, špatné to není, já jsem ho musel upravit i s jinou zeleninou(barevná paprika...), protože pak bych si ho musel sníst sám a ani Bedřich by se mnou nemluvil :-D :-D :-D . Pro tu něžnější část rodiny to byla docela síla ;-) :-D !
Jirko, můžu se zeptat, proč neprošel? mám doma dost cibule, tak jsem chtěla vyzkoušet, ale tvůj komentář mě docela odradil.. tak teď nevím, li to riskovat
recepty 73
|9. 9. 2009 17:28
Tak toto je jeden z mála receptů,které mi doma ,,neprošly,,.Jiří