koření
dle chuti : např. zázvor, sušený (čerstvý) česnek, koření na ryby nebo bylinky dle chuti
Postup přípravy receptu
1
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a rozšlehaným vejcem. Dle chuti okořeníme a osolíme, vmícháme pokrájenou cibuli na plátky, směs navršíme na rybu, trochu přimáčkneme a dáme péct do předehřáté trouby (180 °C) na cca 10 minut.
2
* Rohlík můžeme použít celozrnný a místo másla přidat olivový olej, pak máme pokrm ještě zdravější a dietnější.
Skvělý recept, něco co jsem ještě nevařila, dobrá novinka do naší kuchyně.
Barča
|21. 12. 2012 19:10
Zvolila jsem tresku, tu máme nejraděj a k rohlíkům s cibulí jsem přidala malou lžičku koření na ryby, no mňamka to byla určitě, jen jsem jí pekla o chvilinku dýl.
Blanka Valná
|23. 10. 2012 18:01
Naprosto skvělý recept :-* ! K rohlíkum jsem ještě přistrouhala zbytek tvrdého sýra. Taky jsem dělala ze čtyřech filetů aby jsme se najedli všichni. Děkuji :-) .
Chudobová
|23. 3. 2012 12:51
Zdravím a přikládám pochvalu za výborný recept.
Zuzana
|29. 1. 2012 12:47
Na rybičce jsme si pochutnali všichni, pochopitelně jsem pekla z většího množství, byla výborná a nebyla nutná ani tak velká příloha jako normálně díky její krustě.
Jaruška
|9. 1. 2012 15:05
Použila jsem tresku, máslo vyměnila za olivový olej a okořenila kořením na ryby. Po upečení zůstala ryba šťavnatá a chutnala nááááramně dobře :-* .