• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Cibulový filet
Napište svůj komentář k receptu

Cibulový filet

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Cibulový filet
Cibulový filet
Cibulový filet
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 200
      g filety z pangase, kapra, lína, štiky...
    • sůl a pepř
    • 1
      ks rohlík - starší
    • 1
      ks cibule - větší
    • 1
      ks rozšlehané vejce
    • 2
      lžíce máslo - rozpuštěné
    • koření dle chuti : např. zázvor, sušený (čerstvý) česnek, koření na ryby nebo bylinky dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme rozpuštěným máslem a rozšlehaným vejcem. Dle chuti okořeníme a osolíme, vmícháme pokrájenou cibuli na plátky, směs navršíme na rybu, trochu přimáčkneme a dáme péct do předehřáté trouby (180 °C) na cca 10 minut.
2
* Rohlík můžeme použít celozrnný a místo másla přidat olivový olej, pak máme pokrm ještě zdravější a dietnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jehněčí filet s borůvkami

Jehněčí filet s borůvkami

Filet mignon a fazolový humus

Filet mignon a fazolový humus

Filet z candáta se šťouchaným bramborem a petrželovou omáčkou

Filet z candáta se šťouchaným…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kamca | 9. 2. 2016 17:26

    :-* vynikajici

  • polmari | 24. 2. 2015 10:15

    Mňam, mňam, mňam ... absolutně úžasné :-P

  • Lada Nováková | 26. 10. 2013 17:59

    Skvělý recept, něco co jsem ještě nevařila, dobrá novinka do naší kuchyně.

  • Barča | 21. 12. 2012 19:10

    Zvolila jsem tresku, tu máme nejraděj a k rohlíkům s cibulí jsem přidala malou lžičku koření na ryby, no mňamka to byla určitě, jen jsem jí pekla o chvilinku dýl.

  • Blanka Valná | 23. 10. 2012 18:01

    Naprosto skvělý recept :-* ! K rohlíkum jsem ještě přistrouhala zbytek tvrdého sýra. Taky jsem dělala ze čtyřech filetů aby jsme se najedli všichni. Děkuji :-) .

  • Chudobová | 23. 3. 2012 12:51

    Zdravím a přikládám pochvalu za výborný recept.

  • Zuzana | 29. 1. 2012 12:47

    Na rybičce jsme si pochutnali všichni, pochopitelně jsem pekla z většího množství, byla výborná a nebyla nutná ani tak velká příloha jako normálně díky její krustě.

  • Jaruška | 9. 1. 2012 15:05

    Použila jsem tresku, máslo vyměnila za olivový olej a okořenila kořením na ryby. Po upečení zůstala ryba šťavnatá a chutnala nááááramně dobře :-* .

  • pavla | 10. 12. 2011 12:13

    hotovo za 30 minut a byla to dobrota

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Dietní Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Filety Koření Máslo Rohlík Rozšlehané vejce Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlý ovocný koláč

Rychlý ovocný koláč

Salámový aspik

Salámový aspik

Rumové řezy

Rumové řezy

Pizza chléb po našem

Pizza chléb po našem

Mleté maso na žampionech

Mleté maso na žampionech

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Špekové knedlíky v alobalu

Špekové knedlíky v alobalu

BLT sendvič

BLT sendvič

Čokoládový dort ala Sacher

Čokoládový dort ala Sacher

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

99
Kynutý povidlový knedlík s vanilkovou omáčkou a mákem
Kynutý povidlový knedlík…
67
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
34
Cuketa / patizon na paprice - rychlý paprikáš
Cuketa / patizon na…
28
Jablečná buchta
Jablečná buchta
28
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

Helena Dvořáková (46), hvězda Kriminálky Anděl: Teď bude tanečnice!

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Další doporučené recepty:

Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-paprikové kořeněné maso
Cibulovo-sýrová kanapka
Cibulovo-sýrová kanapka
Cibulový čaj proti kašli a nachlazení
Cibulový čaj proti kašli a nachlazení
Cibulový chléb
Cibulový chléb
Cibulový koláč III.
Cibulový koláč III.
Cibulový koláč se slaninou
Cibulový koláč se slaninou
  • Recepty.cz
  • Cibulový filet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact